Piese Ford Transit Courier

Serie An kW/HP Cmc Cod motor Tip
1.0 EcoBoost 2014/02 - 74/100 998 SFCA, SFCB, SFCC, SFCD, SFCE benzina
1.5 TDCi 2015/05 - 70/95 1499 XVCA, XVCB, XVCC, XVCD diesel
1.5 TDCi 2014/02 - 55/75 1499 UGCA, UGCB, XUCC, XUCD, XUCE diesel
1.6 TDCi 2014/02 - 70/95 1560 T3CA, T3CB, T3CC diesel

 Ford Transit Courier 2014-2018: un vehicul comercial compact și accesibil

Ford Transit Courier este un vehicul comercial compact produs de Ford Motor Company din 2014. A doua generație a modelului, produsă între 2014 și 2018, a fost disponibilă în două variante de caroserie: van și combi.
 
Design
 
Ford Transit Courier 2014-2018 are un design modern și elegant, cu linii fluide și o siluetă aerodinamică. Caroseria este disponibilă într-o gamă largă de culori, ceea ce îi conferă o personalitate distinctă.
 
Interior
 
Interiorul Ford Transit Courier 2014-2018 este spațios și practic. Scaunele sunt confortabile și oferă suport bun. Spațiul pentru pasageri este suficient pentru patru adulți. Portbagajul are o capacitate de 2,3 m3, care poate fi extinsă la 2,9 m3 prin rabatarea scaunelor spate.
 
Motorizări
 
Ford Transit Courier 2014-2018 a fost disponibil cu o gamă de motoare diesel:
 
1.5 TDCi (75 CP)
1.5 TDCi (95 CP)
Performanțe
 
Performanțele Ford Transit Courier 2014-2018 variază în funcție de motorizare. Versiunea de bază cu motorul de 1.5 TDCi (75 CP) are o accelerație de la 0 la 100 km/h în 25 de secunde și o viteză maximă de 120 km/h. Versiunea cu motorul de 1.5 TDCi (95 CP) are o accelerație de la 0 la 100 km/h în 22 de secunde și o viteză maximă de 135 km/h.
 
Consum
 
Consumul de combustibil al Ford Transit Courier 2014-2018 variază în funcție de motorizare. Versiunea cu motorul de 1.5 TDCi are un consum mediu de 7 l/100 km în oraș și 5 l/100 km în afara orașului.
 
Siguranță
 
Ford Transit Courier 2014-2018 a fost testat de Euro NCAP în 2014 și a obținut patru stele pentru protecția pasagerilor adulți.
 
Preț
 
Prețul de pornire al Ford Transit Courier 2014-2018 în România era de 10.000 de dolari.
 
Caracteristici cheie
 
Design modern și elegant
Interior spațios și practic
Gama largă de motorizări diesel
Performanțe bune
Consum eficient de combustibil
Nivel ridicat de siguranță
Versiuni

Ford Transit Courier 2014-2018 a fost disponibil în două variante de caroserie:

Van: versiune de bază, cu o capacitate de încărcare de 2,3 m3
Combi: versiune cu scaune pentru pasageri, cu o capacitate de încărcare de 2,9 m3
Echipamente
 
Ford Transit Courier 2014-2018 a fost disponibil cu o gamă largă de echipamente, inclusiv:
 
ABS
ESP
EBD
Airbag-uri frontale
Sistem de închidere centralizată
Geamuri electrice față
Oglinzi retrovizoare electrice
Radio CD
Sistem de climatizare manuală
Recenzii
 
Ford Transit Courier 2014-2018 a fost lăudat pentru designul său modern și elegant, interiorul spațios și practic, gama largă de motorizări și nivelul ridicat de siguranță. Criticii au menționat că vehiculul este puțin zgomotos la viteze mari.
 
Concluzie
 
Ford Transit Courier 2014-2018 este un vehicul comercial excelent, care oferă o combinație de performanțe, fiabilitate și siguranță. Este o alegere excelentă pentru întreprinderile mici și mijlocii care au nevoie de un vehicul compact și versatil pentru transportul mărfurilor sau pasagerilor

Ford Transit Courier 2014-2018: O Mică Mare Soluție pentru Transport

Ford Transit Courier reprezintă un model compact de vehicul comercial produs de Ford, cunoscut pentru versatilitatea sa și capacitatea sa de a transporta mărfuri în condiții de siguranță și eficiență. Cu o capacitate de transport impresionantă, acest vehicul se dovedește a fi alegerea perfectă pentru cei care au nevoie de o soluție de transport fiabilă și practică.
 
Design Compact, Performanțe Eficiente
 
Cu un design compact și manevrabilitate excelentă, Ford Transit Courier este ideal pentru navigarea prin traficul urban aglomerat. Cu toate acestea, nu lăsa dimensiunile sale reduse să te păcălească - acest model are o capacitate de transport surprinzător de mare în compartimentul de încărcare, ceea ce îl face potrivit pentru o gamă variată de sarcini.
 
Ford Transit Courier este disponibil cu mai multe opțiuni de motorizare pentru a satisface nevoile diverse ale clienților. În perioada 2014-2018, puteai alege dintr-o varietate de motoare, inclusiv variantele diesel și pe benzină. Aceste motoare au fost proiectate pentru a oferi un echilibru optim între putere și economie de combustibil, ceea ce face modelul Transit Courier eficient din punct de vedere al consumului de carburant și prietenos cu mediul înconjurător.
 
Compartiment de Încărcare Spațios
 
Unul dintre principalele atuuri ale lui Ford Transit Courier este compartimentul său de încărcare generos, care oferă suficient spațiu pentru a transporta o varietate de mărfuri sau echipamente. Cu un interior bine conceput, puteți organiza și proteja încărcătura în condiții de siguranță. Ușile culisante și ușa din spate cu deschidere dublă fac accesul la compartimentul de încărcare o operațiune simplă și comodă.
 
Interior Confortabil și Tehnologie Modernă
 
Cabina modelului Ford Transit Courier este proiectată pentru a oferi șoferului și pasagerilor un mediu confortabil de lucru. Cu scaune confortabile și caracteristici moderne, precum sistemul de divertisment și conectivitate, Ford Transit Courier vă permite să vă bucurați de fiecare călătorie.
 
Siguranță și Fiabilitate
 
Ford Transit Courier este echipat cu caracteristici de siguranță de ultimă generație pentru a vă proteja în timpul călătoriilor. Sistemele avansate de asistență la șofat, precum controlul tracțiunii și stabilității, contribuie la menținerea vehiculului sub control în diverse condiții de drum. De asemenea, modelul este construit pentru a rezista la uzura zilnică și pentru a oferi fiabilitate pe termen lung.
 
Piese Auto Ford Transit Courier la AltgradAuto.ro
 
Dacă aveți nevoie de piese de schimb pentru modelul dvs. Ford Transit Courier, AltgradAuto.ro este alegerea perfectă. Avem un catalog extins de piese auto originale Ford, precum și piese de calitate superioară, pentru a vă asigura că vehiculul dvs. rămâne în cea mai bună formă posibilă. Cu livrare rapidă și servicii de încredere, suntem partenerul ideal pentru întreținerea și repararea vehiculului dvs.
 
Pentru a găsi piesele de care aveți nevoie pentru modelul Ford Transit Courier sau oricare alt model Ford, navigați pe site-ul nostru și utilizați funcția noastră de căutare intuitivă. Suntem aici pentru a vă ajuta să mențineți vehiculul dvs. în mișcare și în condiții optime.
 
Încheiere
 
Ford Transit Courier din perioada 2014-2018 reprezintă o soluție excelentă pentru transportul urban și nu numai. Cu capacitatea sa de încărcare generoasă, caracteristicile de siguranță și fiabilitatea sa, acest model continuă să fie o alegere populară în rândul profesioniștilor și a proprietarilor de afaceri. Cu piese auto de încredere de la AltgradAuto.ro, puteți menține vehiculul în cea mai bună formă și să vă asigurați că acesta rămâne o parte valoroasă a afacerii sau vieții dvs. de zi cu zi.

Piese Ford Transit Courier | AltGradAuto.ro