Piese Ford Noul Tourneo Courier

Serie An kW/HP Cmc Cod motor Tip
1.5 EcoBlue 2018/04 - 74/100 1499 XXCA, XXCB, XXCC diesel
1.5 TDCi 2014/02 - 55/75 1499 UGCA, UGCB, XUCC, XUCD, XUCE, diesel

Ford Tourneo Courier 2018-2023 este un minivan subcompact produs de Ford Motor Company din 2018. A fost dezvoltat în colaborare cu PSA Group și este bazat pe platforma B3.

 
Design
 
Ford Tourneo Courier are un design modern și elegant. Caroseria este disponibilă într-o gamă largă de culori, ceea ce îi conferă o personalitate distinctă.
 
Interior
 
Interiorul Ford Tourneo Courier este spațios și confortabil. Scaunele sunt confortabile și oferă suport bun. Spațiul pentru pasageri este suficient pentru cinci adulți. Portbagajul are o capacitate de 395 de litri, care poate fi extinsă la 708 de litri prin rabatarea scaunelor spate.
 
Motorizări

Ford Tourneo Courier a fost disponibil cu o gamă de motoare diesel și benzină:

Diesel:
1.5 TDCi (75 CP)
1.5 TDCi (100 CP)
Benzină:
1.0 EcoBoost (100 CP)
Performanțe
 
Performanțele Ford Tourneo Courier variază în funcție de motorizare. Versiunea de bază cu motorul de 1.5 TDCi (75 CP) are o accelerație de la 0 la 100 km/h în 16,5 secunde și o viteză maximă de 145 km/h. Versiunea cu motorul de 1.5 TDCi (100 CP) are o accelerație de la 0 la 100 km/h în 14,5 secunde și o viteză maximă de 160 km/h. Versiunea cu motorul de 1.0 EcoBoost (100 CP) are o accelerație de la 0 la 100 km/h în 13,5 secunde și o viteză maximă de 175 km/h.
 
Consum
 
Consumul de combustibil al Ford Tourneo Courier variază în funcție de motorizare. Versiunea cu motorul de 1.5 TDCi are un consum mediu de 4,3 l/100 km în oraș și 3,7 l/100 km în afara orașului. Versiunea cu motorul de 1.0 EcoBoost are un consum mediu de 5,2 l/100 km în oraș și 4,4 l/100 km în afara orașului.
 
Siguranță
 
Ford Tourneo Courier a fost testat de Euro NCAP în 2018 și a obținut patru stele pentru protecția pasagerilor adulți.
 
Preț
 
Prețul de pornire al Ford Tourneo Courier în România era de 13.990 de euro.
 
Variante
 
Ford Tourneo Courier a fost disponibil în două variante de echipare: Trend și Titanium. Versiunea Trend era dotată standard cu următoarele echipamente:
 
ABS
ESP
EBD
Airbag-uri frontale
Airbag-uri laterale
Sistem de închidere centralizată
Geamuri electrice față
Oglinzi retrovizoare electrice
Radio CD
Versiunea Titanium era dotată suplimentar cu următoarele echipamente:
 
Jante din aliaj
Sistem de climatizare automată
Sistem de navigație
Sistem audio premium
Detalii tehnice reale
 
Dimensiuni:
Lungime: 4.157 mm
Lățime: 1.722 mm
Înălțime: 1.504 mm
Ampatament: 2.482 mm
Greutate: 1.161 - 1.270 kg
Capacitate portbagaj: 395 litri / 708 litri (cu scaunele spate rabatate)
Modificări față de versiunea anterioară
 
Exterior ușor modificat, cu o grilă frontală diferită și faruri cu design nou
Interior îmbunătățit, cu materiale de calitate superioară și noi echipamente de confort și siguranță
Gama de motorizări extinsă cu motorul de 1.0 EcoBoost (100 CP)
 
Cu siguranță, Ford Tourneo Courier 2018-2023 este o alegere excelentă pentru cei care caută un vehicul versatil și practic. Acest model face parte din gama Tourneo, care se concentrează pe transportul de pasageri și poate acomoda confortabil până la cinci persoane. Cu o serie de caracteristici impresionante și opțiuni de motorizare, Tourneo Courier se distinge ca un partener de încredere pentru familii, navetiști sau pentru cei care au nevoie de un vehicul pentru transportul de persoane în scopuri comerciale.
 
Un aspect remarcabil al acestui model este spațiul interior generos. Ford Tourneo Courier oferă un mediu confortabil pentru toți pasagerii și este echipat cu tehnologii moderne pentru a face călătoria mai plăcută. Acesta vine cu un interior bine conceput, cu materiale de calitate și finisaje atent executate.
 
Una dintre caracteristicile notabile ale lui Tourneo Courier este sistemul de infotainment SYNC 3, care include o interfață intuitivă, conectivitate Bluetooth, control vocal și multe altele. Acest lucru asigură că șoferul și pasagerii au acces la divertisment și informații pe tot parcursul călătoriei.
 
Performanța este, de asemenea, un punct forte al lui Ford Tourneo Courier. Alegând din diversele opțiuni de motorizare, poți obține echilibrul perfect între economia de combustibil și putere. Cu motoarele diesel EcoBlue, beneficiezi de economie de combustibil și emisii reduse de carbon, ceea ce face ca Tourneo Courier să fie o opțiune ecologică și economică.
 
Dacă ai nevoie de un spațiu generos pentru bagaje sau echipament, vei aprecia capacitatea de încărcare a lui Tourneo Courier. Cu bancheta spate rabatabilă, poți ajusta spațiul în funcție de necesități, oferind suficient loc pentru bagaje, biciclete sau echipamente sportive.
 
Siguranța este o prioritate pentru Ford, iar Tourneo Courier nu face excepție. Acest model este echipat cu o gamă largă de caracteristici de siguranță, inclusiv sisteme avansate de asistență a șoferului, cum ar fi sistemul de avertizare la părăsirea benzii, controlul electronic al stabilității și multe altele. Aceste caracteristici contribuie la protejarea pasagerilor și la menținerea controlului asupra vehiculului în diverse condiții de drum.
 
Pentru a-ți menține Tourneo Courier în cea mai bună formă posibilă, este esențial să folosești piese auto de înaltă calitate. În acest sens, Altgradauto.ro vine în ajutorul tău. Catalogul nostru de piese auto pentru modele Ford include o gamă variată de produse originale Ford, astfel încât poți avea încredere că vei găsi exact ceea ce ai nevoie pentru întreținerea și reparațiile vehiculului tău.
 
Indiferent dacă ești în căutarea unor piese de schimb sau a unor accesorii pentru a-ți personaliza Tourneo Courier, Altgradauto.ro este sursa ta de încredere. Avantajele noastre includ stocuri în timp real, livrare rapidă și garantie pentru produsele achiziționate. Suntem dedicați să te ajutăm să-ți menții vehiculul în cea mai bună formă și să te asigurăm că fiecare călătorie este una sigură și plăcută.
 
Descoperă gama noastră de piese auto pentru Ford Tourneo Courier 2018-2023 și fă-ți achizițiile cu încredere pe Altgradauto.ro. Avem tot ce ai nevoie pentru a-ți menține vehiculul în stare optimă și pentru a te bucura de fiecare călătorie alături de familia ta sau de colegii de serviciu.
 
Motorul 1.5 EcoBlue și 1.5 TDCi pentru Ford Tourneo Courier 2018-2023 reprezintă inovații tehnologice importante. Mai mult, acest model este produs chiar în România, la uzina Ford de la Craiova, ceea ce aduce un plus de mândrie națională. Această veste adaugă o notă de autenticitate și calitate produselor auto românești. Achiziționând piese auto pentru Tourneo Courier de pe Altgradauto.ro, sprijini și industria auto locală.

Motorul Ford Transit Courier 1.5 EcoBlue și 1.5 TDCi

Este cunoscut pentru eficiența și durabilitatea sa, dar totuși este important să îl mențineți în condiții optime pentru a vă asigura că funcționează corect pe termen lung.
 
Intervalele de service variază în funcție de utilizare, dar, în general, se recomandă să efectuați un service regulat la fiecare 15.000-20.000 de kilometri sau la intervale de timp regulate, cum ar fi la fiecare 12 luni. Acest service ar trebui să includă schimbarea uleiului și a filtrului de ulei, verificarea sistemului de frânare, a suspensiei, a sistemului de direcție și a tuturor componentelor importante ale vehiculului.
 
De asemenea, este important să mențineți un carnet de service în care să înregistrați toate serviciile și reparațiile efectuate asupra vehiculului, pentru a vă ajuta să urmăriți istoricul acestuia și să planificați intervalele de service viitoare.
 
În cazul în care întâmpinați orice problemă cu vehiculul, este recomandat să consultați un service autorizat Ford sau un mecanic cu experiență în vehicule Ford pentru a efectua diagnosticul și reparațiile necesare.
 
În concluzie, întreținerea regulată și respectarea intervalelor de service recomandate sunt cheia pentru a menține motorul Ford Transit Courier 1.5 EcoBlue și 1.5 TDCi în condiții optime și pentru a asigura siguranța și performanța vehiculului pe termen lung.

Piese Ford Noul Tourneo Courier | AltGradAuto.ro