Piese Ford Tourneo Connect 2

Serie An kW/HP Cmc Cod motor Tip
1.0 EcoBoost 2013/11 74/100 998 B3GA, M2GA, M2GB benzina
1.5 TDCi 2015/05 - 55/75 1499 XUGA diesel
1.5 TDCi 2015/05 - 74/100 1499 XVGA, XVGB, XVGC, XXGA diesel
1.5 TDCi 2015/05 - 88/120 1499 XWGA, XWGB, XWGC diesel
1.6 EcoBoost 2013/11 - 110/150 1596 JQGA benzina
1.6 TDCi 2013/09 - 55/75 1560 UBGA diesel
1.6 TDCi 2013/09 - 70/95 1560 TZGA, TZGB diesel
1.6 TDCi 2013/09 - 85/115 1560 T1GA diesel

Ford Tourneo Connect 2013-2018 este un minivan compact produs de Ford Motor Company din 2013. A treia generație a modelului, produsă între 2013 și 2018, a fost disponibilă în două variante de caroserie: cu cinci locuri și cu șapte locuri. 

Design
 
Ford Tourneo Connect 2013-2018 are un design modern și elegant. Caroseria este disponibilă în o gamă largă de culori, ceea ce îi conferă o personalitate distinctă.
 
Interior
 
Interiorul Ford Tourneo Connect 2013-2018 este spațios și confortabil. Scaunele sunt confortabile și oferă suport bun. Spațiul pentru pasageri este suficient pentru cinci adulți în configurația cu cinci locuri și pentru șapte adulți în configurația cu șapte locuri. Portbagajul are o capacitate de 560 de litri în configurația cu cinci locuri și de 330 de litri în configurația cu șapte locuri.
 
Motorizări

Ford Tourneo Connect 2013-2018 a fost disponibil cu o gamă de motoare diesel și benzină:

Diesel:
1.6 TDCi (95 CP)
2.0 TDCi (120 CP)
2.0 TDCi (150 CP)
Benzină:
1.6 EcoBoost (150 CP)
Performanțe
 
Performanțele Ford Tourneo Connect 2013-2018 variază în funcție de motorizare. Versiunea de bază cu motorul de 1.6 TDCi (95 CP) are o accelerație de la 0 la 100 km/h în 15,5 secunde și o viteză maximă de 160 km/h. Versiunea de top cu motorul de 2.0 TDCi (150 CP) are o accelerație de la 0 la 100 km/h în 11,5 secunde și o viteză maximă de 190 km/h.
 
Consum
 
Consumul de combustibil al Ford Tourneo Connect 2013-2018 variază în funcție de motorizare. Versiunea cu motorul de 1.6 TDCi are un consum mediu de 6,5 l/100 km în oraș și 5,0 l/100 km în afara orașului.
 
Siguranță
 
Ford Tourneo Connect 2013-2018 a fost testat de Euro NCAP în 2014 și a obținut cinci stele pentru protecția pasagerilor adulți.
 
Preț
 
Prețul de pornire al Ford Tourneo Connect 2013-2018 în România era de 17.990 de euro.
 
Variante
 
Ford Tourneo Connect 2013-2018 a fost disponibil în două variante de echipare: Trend și Titanium. Versiunea Trend era dotată standard cu următoarele echipamente:
 
ABS
ESP
EBD
Airbag-uri frontale
Airbag-uri laterale
Sistem de închidere centralizată
Geamuri electrice față
Oglinzi retrovizoare electrice
Radio CD
Versiunea Titanium era dotată suplimentar cu următoarele echipamente:
 
Jante din aliaj
Sistem de climatizare automată
Sistem de navigație
Sistem audio premium
Detalii tehnice reale
 
Dimensiuni:
Lungime: 4.410 mm
Lățime: 1.760 mm
Înălțime: 1.780 mm
Ampatament: 2.720 mm
Greutate: 1.500 - 1.700 kg
Capacitate portbagaj: 560 litri (5 locuri) / 330 litri (7 locuri)
Modificări față de generația anterioară
 
Design complet nou
Motorizări mai eficiente
Sisteme de siguranță îmbunătățite
Capacitate de remorcare crescută
Mai multe opțiuni de echipare și accesorii
 
Ford Tourneo Connect este un model versatil și practic, ideal pentru transportul de persoane sau de mărfuri. Acest model, produs între 2013 și 2018, aduce cu sine o serie de caracteristici remarcabile și motorizări eficiente.
 
Design și funcționalitate
Tourneo Connect se remarcă printr-un design modern, cu linii fluide și o construcție solidă. Interiorul este conceput pentru a oferi un confort sporit pasagerilor și o flexibilitate maximă în utilizare. Bancheta din spate poate fi rabatată sau scoasă complet pentru a crea un spațiu de încărcare generos. Este o alegere excelentă pentru familii sau pentru transportul de mărfuri în cadrul afacerilor.
 
Motorizări eficiente
Modelul Tourneo Connect din această perioadă a fost disponibil cu o gamă de motorizări eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil. Opțiunile diesel, precum motorul 1.6 TDCI, au oferit un echilibru bun între putere și economie.
 
Tehnologie și siguranță
Ford a echipat Tourneo Connect cu o serie de tehnologii avansate, inclusiv sistemul SYNC pentru conectivitate la bord și o gamă de caracteristici de siguranță, cum ar fi controlul electronic al stabilității, airbag-uri și frâne ABS.

Piese auto originale Ford pentru Tourneo Connect

Pentru a menține acest model în cea mai bună formă, este important să folosiți piese de schimb de înaltă calitate. Piese auto originale Ford sunt cea mai bună opțiune pentru a vă asigura că vehiculul dumneavoastră rămâne fiabil și sigur.
 
În magazinul nostru online, Altgradauto.ro, vă punem la dispoziție o gamă largă de piese auto originale pentru Ford Tourneo Connect 2013-2018. Indiferent de piesa de care aveți nevoie, de la filtre și discuri de frână la piese de motor și sisteme de suspensie, le veți găsi pe toate aici. Avem stocuri actualizate în timp real și oferim livrare rapidă pentru a vă ajuta să vă mențineți vehiculul în cea mai bună formă posibilă.
 
Optând pentru piese auto originale Ford, veți avea garanția calității și compatibilității cu modelul dumneavoastră Tourneo Connect. Iar cu experiența noastră și serviciul de încredere, vă asigurăm că găsirea și achiziționarea pieselor de care aveți nevoie va fi o experiență simplă și eficientă. Alegeți Altgradauto.ro pentru toate necesitățile dumneavoastră de piese auto Ford.
 
Motorizările diesel 1.6 TDCi și 1.5 TDCi pentru Ford Tourneo Connect sunt cunoscute pentru eficiența lor în consumul de combustibil și fiabilitate. Iată mai multe detalii despre aceste motoare: 

Motorul 1.6 TDCi: 

Acest motor diesel are o capacitate de 1.6 litri și este echipat cu tehnologie common-rail pentru o eficiență maximă.
Fiabilitatea sa este una dintre caracteristicile sale principale, fiind cunoscut pentru rezistența la uzură și fiabilitate pe termen lung.
Problemele comune ale acestui motor pot include: acumularea de carbon în supapele EGR, care poate afecta performanța, și posibile scurgeri de ulei la garnitura capacului de supape sau la busonul de ulei. 

Motorul 1.5 TDCi: 

Motorul 1.5 TDCi este o variantă mai mică, dar totuși eficientă în consumul de combustibil.
Fiabilitatea sa este, de asemenea, un punct forte, oferind o performanță solidă în ceea ce privește economia de combustibil.
Ca și în cazul motorului 1.6 TDCi, pot apărea probleme minore, cum ar fi acumularea de carbon în sistemul EGR sau posibile scurgeri de ulei. 

Intervalul de schimbare a distribuției:

În general, intervalul de schimbare a distribuției pentru aceste motoare diesel este recomandat la aproximativ iga 100.000 de kilometri sau la fiecare 4-5 ani, în funcție de condițiile de conducere și de recomandările producătorului. Este important să respectați aceste intervale pentru a menține motorul în cea mai bună formă. 

Piese auto pentru Tourneo Connect la Altgradauto.ro:

Dacă aveți nevoie de piese auto pentru Ford Tourneo Connect, Altgradauto.ro este sursa ideală pentru a găsi piesele necesare. Oferim o gamă variată de piese auto originale Ford, inclusiv filtre, piese de motor, elemente de transmisie, piese de suspensie și multe altele.
 
Piese auto originale Ford sunt cele mai potrivite pentru a vă menține motorul și vehiculul în cea mai bună formă posibilă. Cu Altgradauto.ro, puteți avea încredere că veți găsi piese de calitate, compatibile cu modelul dumneavoastră de Tourneo Connect. Pe lângă asta, oferim livrare rapidă și un serviciu de încredere pentru a vă ajuta să vă mențineți mașina în formă optimă. 

Motorul 1.0 EcoBoost: 

Acest motor mic, dar puternic, utilizează tehnologia EcoBoost pentru a furniza performanțe remarcabile în ciuda capacității sale reduse de 1.0 litri.
Principiul de bază al tehnologiei EcoBoost implică folosirea unui turbocompresor pentru a crește presiunea aerului furnizat în camera de ardere, permițând astfel obținerea de putere mai mare dintr-un motor mai mic.
Acest motor 1.0 EcoBoost este cunoscut pentru economia sa de combustibil și pentru emisiile reduse de CO2, făcându-l potrivit pentru cei care doresc să reducă impactul asupra mediului.

Motorul 1.6 EcoBoost: 

Motorul 1.6 EcoBoost este o variantă mai mare și mai puternică a tehnologiei EcoBoost, cu o capacitate de 1.6 litri.
Acest motor este proiectat pentru a furniza performanțe sportive și o putere semnificativă, fiind potrivit pentru conducerea dinamică.
De asemenea, dispune de un turbocompresor, care ajută la creșterea puterii și a cuplului, oferind o experiență de conducere plăcută.

Funcționarea motoarelor EcoBoost: 

Motoarele EcoBoost utilizează injecție directă de combustibil și turbocompresoare pentru a mări eficiența și puterea motorului.
Turbocompresorul comprimă aerul de admisie, ceea ce permite mai mult oxigen să ajungă în cilindri pentru o ardere mai eficientă a combustibilului. Aceasta duce la o putere sporită, în ciuda capacității reduse a motorului, și la o eficiență mai bună a combustibilului.
 
Piese auto pentru Tourneo Connect la Altgradauto.ro: 
Pentru a menține motoarele EcoBoost ale modelului dumneavoastră Ford Tourneo Connect în cea mai bună formă, este esențial să folosiți piese de schimb de înaltă calitate. Altgradauto.ro oferă o gamă variată de piese auto originale Ford, inclusiv filtre, elemente de motor, piese de transmisie și multe altele, care sunt compatibile cu modelele echipate cu motoare EcoBoost. Cu aceste piese, vă puteți asigura că motorul dumneavoastră va funcționa la parametri optimi și va oferi performanțe ridicate.

Piese Ford Tourneo Connect 2 | AltGradAuto.ro