Piese Ford Ranger MK4

Serie An kW/HP Cmc Cod motor Tip
2.0 EcoBlue 4x4 2019/03 - 96/130 1995 T20DD0J diesel
2.0 EcoBlue 4x4 2019/03 - 125/170 1995 BC2X, T20DD0J diesel
2.0 EcoBlue 4x4 2018/09 - 156/213 1995 T20DD0J, YN2X diesel
2.0 EcoBlue 4x4 Raptor 2019/03 - 156/213 1995 T20DD0J, YN2X diesel

Noul Ford Ranger 2019-2022: un pick-up robust și versatil

Noul Ford Ranger este un pick-up produs de Ford Motor Company din 2019. Este disponibil în două variante de caroserie: cu cabină dublă și cu cabină simplă.
 
Design
 
Noul Ranger are un design robust și versatil. Caroseria este disponibilă în o gamă largă de culori, ceea ce îi conferă o personalitate distinctă.
 
Interior
 
Interiorul noului Ranger este confortabil și practic. Scaunele sunt confortabile și oferă suport bun. Spațiul pentru pasageri este suficient pentru patru adulți, iar portbagajul are o capacitate de 1.500 de litri.
 
Motorizări
 

Noul Ranger este disponibil cu o gamă de motoare diesel:

2.0 L EcoBlue (170 CP)
2.0 L EcoBlue (213 CP)
 
Performanțe
 
Performanțele noului Ranger variază în funcție de motorizare. Versiunea de bază cu motorul de 2.0 L EcoBlue (170 CP) are o accelerație de la 0 la 100 km/h în 10,5 secunde și o viteză maximă de 180 km/h. Versiunea de top cu motorul de 2.0 L EcoBlue (213 CP) are o accelerație de la 0 la 100 km/h în 9,5 secunde și o viteză maximă de 190 km/h.
 
Consum
 
Consumul de combustibil al noului Ranger variază în funcție de motorizare. Versiunea cu motorul de 2.0 L EcoBlue are un consum mediu de 7,7 l/100 km în oraș și 5,7 l/100 km în afara orașului.
 
Siguranță
 
Noul Ranger a fost testat de Euro NCAP în 2019 și a obținut cinci stele pentru protecția pasagerilor adulți.
 
Preț
 
Prețul de pornire al noului Ranger în România este de 24.990 de euro.
 
Variante
 
Noul Ranger este disponibil în două variante de echipare: XL și XLT. Versiunea XL este dotată standard cu următoarele echipamente:
 
ABS
ESP
EBD
Airbag-uri frontale
Airbag-uri laterale
Sistem de închidere centralizată
Geamuri electrice față
Oglinzi retrovizoare electrice
Radio CD
Versiunea XLT este dotată suplimentar cu următoarele echipamente:
 
Jante din aliaj
Sistem de climatizare automată
Sistem de navigație
Sistem audio premium
Detalii tehnice reale
 
Dimensiuni:
Lungime: 5.350 mm
Lățime: 1.860 mm
Înălțime: 1.830 mm
Ampatament: 3.220 mm
Greutate: 2.200 - 2.500 kg
Capacitate portbagaj: 1.500 litri
Modificări față de generația anterioară
 
Design complet nou
Motorizări mai eficiente
Sisteme de siguranță îmbunătățite
Capacitate de remorcare crescută
Mai multe opțiuni de echipare și accesorii
Noutățile principale ale noului Ranger
 
Design complet nou, mai robust și mai modern
Motorizări diesel mai eficiente, cu o putere de până la 213 CP
Sisteme de siguranță îmbunătățite, inclusiv asistență la frânarea de urgență cu detectarea pietonilor și a cicliștilor, asistență la menținerea benzii de circulație și avertizare la schimbarea benzii de circulație
Capacitate de remorcare crescută, de până la 3.500 kg
Mai multe opțiuni de echipare și accesorii, inclusiv scaune față încălzite și ventilate, sistem audio premium B&O, sistem de camere cu vedere panoramică și sistem de tracțiune integrală permanentă
 
Concluzie Noul Ford Ranger este un pick-up robust și versatil.

Ford Ranger 2019-2022: Performanță, Utilitate și Refined

Noul Ford Ranger, fabricat între 2019 și 2022, continuă să ofere un amestec de performanță, utilitate și rafinament care l-a făcut popular pe tot globul. Cu un design robust și funcționalitate în ADN-ul său, acest pickup american face față provocărilor, indiferent dacă ești pe drum sau în afara lui.
 
Design și Utilitate
 
Cu o față frontală impunătoare și un aspect general robust, noul Ranger are un farmec neîncetat. Disponibil într-o gamă de variante, inclusiv cabina simplă, dublă sau SuperCrew, Ranger-ul poate satisface nevoile de transport ale fiecăruia. Cu o capacitate de încărcare generoasă și un șasiu solid, acest vehicul este construit pentru a munci.
 
Motorizări Puternice
 
Ranger-ul este echipat cu o serie de opțiuni de motorizare, inclusiv motoare pe benzină EcoBoost sau motoare diesel TDCi. Versiunile de top pot oferi o putere impresionantă pentru a face față oricăror sarcini de tractare sau transport.
 
Confort și Tehnologie
 
Pe lângă performanța sa robustă, Ranger-ul oferă un interior confortabil și plin de tehnologie. Sistemul SYNC 3 al Ford oferă conectivitate ușoară cu smartphone-ul tău, permițându-ți să rămâi conectat în timp ce ești în mișcare. De asemenea, dotări precum sistemul de asistență la parcare și asistența la menținerea benzii îți fac călătoria mai plăcută și mai sigură.
 
Siguranță de Top
 
Noul Ranger include caracteristici de siguranță de ultimă generație, cum ar fi sistemul de avertizare a coliziunii frontale și controlul electronic al stabilității. Cu aceste caracteristici la bord, te poți bucura de o călătorie mai sigură, fie că ești pe autostradă sau pe teren accidentat.
 
Încheiere
 
Noul Ford Ranger 2019-2022 continuă să fie o alegere populară pentru cei care au nevoie de un vehicul utilitar puternic și versatil. Cu designul său robust, performanța puternică și tehnologia de ultimă generație, acest pickup este pregătit să facă față provocărilor. Indiferent dacă ai nevoie de o mașină de serviciu sau doar îți place să explorezi terenuri sălbatice, Ranger-ul este o alegere excelentă.

Motorul EcoBlue: Eficiență și Performanță Îmbunătățite

Noul Ford Ranger vine echipat cu motorul EcoBlue, care aduce îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește eficiența și performanța. Acest motor diesel avansat oferă un cuplu generos și o economie de combustibil îmbunătățită, ceea ce face din Ranger o alegere excelentă pentru cei care au nevoie de o putere de tracțiune fiabilă și de un consum redus de combustibil.
 
Motorul EcoBlue este construit cu tehnologie de ultimă generație, inclusiv injecție directă de combustibil și un sistem de turbocompresor avansat. Acest lucru se traduce într-o putere mai mare și o eficiență crescută a combustibilului. Indiferent dacă conduci pe autostradă sau pe teren accidentat, motorul EcoBlue oferă o performanță lină și responsivă.
 
Pe lângă eficiența sa energetică, motorul EcoBlue se remarcă și prin nivelurile reduse de emisii, făcându-l o alegere prietenoasă cu mediul. Cu tehnologii de reducere a emisiilor și conformitate cu cele mai recente standarde de mediu, acest motor este gata să satisfacă cerințele actuale și viitoare de emisii.
 
Pentru cei care doresc să combine puterea și economia, Ranger-ul cu motor EcoBlue reprezintă o opțiune excelentă. Indiferent dacă îl folosești pentru muncă sau pentru aventuri off-road, vei aprecia performanța și eficiența acestui motor avansat.
 
Încheiere
 
Noul Ford Ranger 2019-2022, echipat cu motorul EcoBlue, oferă o combinație remarcabilă de performanță și economie de combustibil. Cu acest motor diesel avansat la bord, poți avea încredere că vei putea să îți duci la îndeplinire sarcinile cu succes, fără a compromite eficiența energetică. Ranger-ul continuă să rămână o alegere de top pentru cei care au nevoie de un vehicul puternic, versatil și prietenos cu mediul.

Piese Ford Ranger MK4 | AltGradAuto.ro