Piese Ford Edge Vignale

Serie An kW/HP Cmc Cod motor Tip
2.0 EcoBlue AWD 2018/08 - 140/190 1995 BCCA, BCCB, BCCC diesel
2.0 EcoBlue AWD 2018/08 - 175/238 1995 YLCA, YLCB diesel

**Ford Edge 2019-2022: Un SUV elegant și confortabil**

Ford Edge este un SUV de dimensiuni medii produs de Ford Motor Company din 2006. A treia generație, lansată în 2018, este disponibilă în două versiuni: Edge cu cinci locuri și Edge ST cu șapte locuri.
 
**Design**
 
Ford Edge 2019-2022 are un design modern și elegant, cu o grilă trapezoidală, faruri LED și stopuri LED. Mașina are o caroserie aerodinamică, care contribuie la un consum de combustibil eficient.
 
**Interior**
 
Interiorul Ford Edge 2019-2022 este spațios și confortabil. Tabloul de bord este bine organizat și este echipat cu un sistem de infotainment cu ecran tactil de 8 sau 12 inchi. Scaunele sunt confortabile și oferă un bun suport lateral.
 
**Performanțe**
 
Ford Edge 2019-2022 este disponibil cu o gamă de motoare pe benzină și diesel. Motoarele pe benzină sunt de 2,0 litri EcoBoost cu 250 CP și 2,7 litri EcoBoost cu 335 CP. Motoarele diesel sunt de 2,0 litri EcoBlue cu 190 CP și 2,0 litri EcoBlue cu 240 CP.
 
Toate motoarele sunt cuplate la o transmisie automată cu opt trepte. Edge este disponibil cu tracțiune față sau cu tracțiune integrală.
 
**Siguranță**
 
Ford Edge 2019-2022 este echipat cu o serie de tehnologii avansate de siguranță, inclusiv:
 
* Sistem de asistență la pre-coliziune cu frânare automată de urgență
* Sistem de avertizare la părăsirea benzii de circulație
* Sistem de monitorizare a unghiului mort
* Sistem de recunoaștere a semnelor de circulație
* Sistem de asistență la parcarea perpendiculară
* Sistem de asistență la parcarea paralelă
 
**Concluzie**
 
Ford Edge 2019-2022 este un SUV elegant și confortabil, cu un design modern, un interior spațios și confortabil, motoare puternice și eficiente și o serie de tehnologii avansate de siguranță. Mașina este o alegere excelentă pentru familiile sau persoanele care caută un SUV confortabil și sigur.
 
**Caracteristici suplimentare**
 
În plus față de caracteristicile menționate mai sus, Ford Edge 2019-2022 este disponibil cu o serie de caracteristici suplimentare, inclusiv:
 
* Sistem de sunet B&O Play
* Sistem de încălzire și ventilație a scaunelor
* Sistem de acoperiș panoramic
* Sistem de camere de 360 de grade
* Sistem de încărcare wireless pentru dispozitive mobile
 
**Variante**
 

Ford Edge 2019-2022 este disponibil în două variante: Edge și Edge ST.

 * **Edge** este varianta standard, care este disponibilă cu o gamă de motoare pe benzină și diesel, cu tracțiune față sau tracțiune integrală.
* **Edge ST** este varianta sport, care este echipată cu un motor pe benzină EcoBoost de 2,7 litri de 335 CP, cu tracțiune integrală și cu o serie de caracteristici de performanță, inclusiv amortizoare sport, jante din aliaj de 20 de inchi și un sistem de evacuare sport.
 
**Detalii noi**
 
Iată câteva detalii noi despre Ford Edge 2019-2022:
 
* Mașina este mai lungă și mai lată decât generația anterioară, ceea ce oferă mai mult spațiu interior.
* Interiorul este mai modern și mai elegant, cu materiale de calitate superioară.
* Sistemul de infotainment este îmbunătățit și include o interfață tactilă de 8 sau 12 inchi.
* Mașina este echipată cu o gamă de tehnologii avansate de siguranță, inclusiv un sistem de asistență la conducere semi-autonomă.
 
**Concluzie**
 
Ford Edge 2019-2022 este un SUV îmbunătățit față de generația anterioară. Mașina este mai spațioasă, mai elegantă și mai echipată cu
tehnologii de siguranță
 

Ford Edge Vignale: Eleganța Redefinită în Lumea SUV-urilor

 
Dacă sunteți în căutarea unei mașini SUV care să ofere un amestec perfect între lux, performanță și stil, atunci Ford Edge Vignale este alegerea ideală. Cu o prezență impunătoare pe șosea și un interior rafinat, acest SUV reușește să impresioneze pe toate planurile.
 
Designul Exterior
 
Ford Edge Vignale impresionează cu un design exterior elegant și expresiv. Linii fluide și proporții bine gândite creează o prezență de neuitat. Grila frontală distinctivă, farurile LED sofisticate și jantele de aliaj de înaltă calitate completează aspectul rafinat al acestui SUV.
 
Interiorul Luxos
 
Odată ce pășiți în cabină, veți fi întâmpinați de un interior plin de lux și confort. Scaunele din piele premium Vignale, cu cusături contrastante și reglare electrică, oferă suport și confort optim, fie că sunteți într-o călătorie scurtă sau lungă. Materialele de înaltă calitate și finisajele rafinate creează o atmosferă sofisticată și plăcută.
 
Tehnologie de Vârf
 
Ford Edge Vignale este echipat cu tehnologie de vârf pentru a face fiecare călătorie mai plăcută și mai sigură. Sistemul avansat de infotainment SYNC 3 vă permite să controlați navigația, muzica și comunicarea fără efort, folosind comenzi vocale intuitive sau ecranul tactil de 8 inch. De asemenea, sistemele de asistență la șofat, cum ar fi asistența la păstrarea benzii sau asistența la frânare de urgență, vă adaugă un plus de siguranță în timpul călătoriilor.
 
Performanță Puternică
 
Sub capota Ford Edge Vignale se află un motor puternic și eficient. Cu opțiuni de motorizare diesel TDCi sau benzina EcoBoost, veți beneficia de performanțe impresionante și de economie de combustibil în același timp. Suspensia bine calibrată și direcția precisă fac din condus o experiență plăcută, indiferent de condițiile de pe șosea.
 
Spațiu Generos
 
Cu un spațiu interior generos și un portbagaj capac de 602 litri, Ford Edge Vignale este potrivit atât pentru călătoriile cu familia, cât și pentru aventurile în natură. Scaunele rabatabile din spate vă permit să ajustați cu ușurință spațiul de încărcare în funcție de nevoile dvs.
 
Ford Edge Vignale reprezintă o combinație perfectă de stil, lux și performanță. Este alegerea ideală pentru cei care doresc să se bucure de experiența unui SUV premium și de avantajele oferite de tehnologia Ford. Alegeți Ford Edge Vignale pentru a face fiecare călătorie o experiență de neuitat.
 

Piese de Schimb Originale Ford pentru Ford Edge 2019-2022

 
Pentru a menține performanța și siguranța SUV-ului dvs. Ford Edge, este esențial să utilizați piese de schimb de înaltă calitate. La AltGradAuto, vă punem la dispoziție o gamă largă de piese de schimb originale Ford, special concepute pentru Ford Edge 2019-2022. Optând pentru piese originale Ford, beneficiați de:
 
Calitate Superioară: Piese proiectate și fabricate pentru a se potrivi perfect vehiculului dvs. Ford Edge.
Performanță Optimă: Piese originale care contribuie la performanța optimă a SUV-ului dvs.
Siguranță Sporită: Piese care respectă standardele stricte de siguranță ale Ford.
Durabilitate: Piese concepute pentru a rezista testului timpului și a condițiilor de condus variate.
Garantie: Piese originale Ford vin cu o garanție pentru a vă asigura că investiția dvs. este protejată.
Comandați Online cu Ușurință
 
Comandarea pieselor de schimb originale Ford pentru Ford Edge 2019-2022 este ușoară și convenabilă. Puteți accesa site-ul nostru AltGradAuto.ro pentru a găsi piesele de care aveți nevoie. Utilizați motorul de căutare sau filtrele pentru a localiza rapid piesele potrivite. Apoi, adăugați-le în coș și finalizați comanda.
 
Livrare Rapidă și Gratuită
 
Livrăm piesele de schimb Ford în toată România, rapid și gratuit. Astfel, puteți avea încredere că veți primi piesele de schimb de care aveți nevoie în cel mai scurt timp posibil.
 
Contactați-ne pentru Mai Multe Informații
 
Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară în găsirea și comandarea pieselor de schimb pentru Ford Edge 2019-2022, nu ezitați să ne contactați la 072705660. Echipa noastră prietenoasă și experimentată este gata să vă ajute. Alegeți calitatea și siguranța cu piese de schimb originale Ford de la AltGradAuto

 

Piese Ford Edge Vignale | AltGradAuto.ro