Piese Ford Edge

Serie An kW/HP Cmc Cod motor Tip
2.0 TDCi 2015/08 - 2018/07 132/180 1997 T8CC, T8CM diesel
2.0 TDCi Bi-Turbo 2015/08 - 2018/07 154/210 1997 T9CE, T9CF diesel

Ford Edge 2016-2018: Un SUV Elegant și Performant pentru Experiența Supremă

Introducere
 
Ford Edge este un SUV de dimensiuni medii produs de Ford Motor Company din 2006. Cu a doua generație lansată în 2015, acest SUV a adus un plus de eleganță și performanță în segmentul auto. Ford Edge 2016-2018, inclus în această generație, îmbină cu succes stilul modern cu performanța puternică și tehnologia avansată.
 
Design Modern și Eleganță
 
Una dintre caracteristicile distinctive ale lui Ford Edge 2016-2018 este designul său modern și elegant. Linii fluide și detalii bine lucrate definesc exteriorul acestui SUV, transformând fiecare călătorie într-o declarație de stil. Indiferent dacă vă plimbați în oraș sau vă aventurați pe trasee mai îndepărtate, Edge se face remarcat.
 
Interior Spațios și Confortabil
 
Ford Edge oferă un interior spațios și confortabil pentru toți pasagerii. Cu suficient spațiu pentru a vă bucura de fiecare călătorie, acest SUV este potrivit atât pentru familii, cât și pentru cei care doresc să călătorească în confort. Materialele de înaltă calitate și atenția la detalii contribuie la un mediu rafinat în interior.
 
Performanță Puternică și Eficientă
 
Cu Ford Edge 2016-2018, puteți alege dintr-o gamă de motoare puternice și eficiente. Motoarele pe benzină includ un motor EcoBoost de 2,0 litri cu 245 CP și un motor EcoBoost de 2,7 litri cu 315 CP. Dacă preferați dieselul, puteți opta pentru un motor TDCi de 2,0 litri cu 180 CP sau un motor Bi-Turbo TDCi de 2,0 litri cu 210 CP. Toate aceste opțiuni asigură o experiență de condus plină de putere și economie de combustibil.
 
Tehnologii Avansate de Siguranță și Asistență la Conducere
 
Ford Edge 2016-2018 pune un accent deosebit pe siguranță și asistența la conducere. Cu o serie de tehnologii avansate, acest SUV vă ajută să vă mențineți în siguranță pe șosea. Unele dintre caracteristicile notabile includ:
 
Sistem de asistență la pre-coliziune cu frânare automată de urgență: Detectează obstacolele din față și poate aplica frânele în caz de urgență.
Sistem de avertizare la părăsirea benzii de circulație: Vă avertizează dacă vehiculul părăsește inadvertent banda de circulație. 
Sistem de monitorizare a unghiului mort: Vă ajută să vă mențineți conștienți de vehiculele din unghiul mort. 
Sistem de recunoaștere a semnelor de circulație: Afisează informații importante despre semnele de circulație direct pe parbriz. 
Sistem de asistență la parcarea perpendiculară și paralelă: Facilități extraordinare pentru parcarea ușoară în orice spațiu.
 

Piese de Schimb Originale Ford

Pentru a menține performanța și siguranța SUV-ului dvs. Ford Edge, este esențial să utilizați piese de schimb de înaltă calitate. La AltGradAuto, vă oferim o gamă largă de piese de schimb originale Ford, special concepute pentru Ford Edge 2016-2018. Avantajele pieselor de schimb originale Ford includ:
 
Calitate Superioară: Piese proiectate și fabricate pentru a se potrivi perfect vehiculului dvs. Ford Edge.
Performanță Optimă: Piese originale care contribuie la performanța optimă a SUV-ului dvs.
Siguranță Sporită: Piese care respectă standardele stricte de siguranță ale Ford.
Durabilitate: Piese concepute pentru a rezista testului timpului și a condițiilor de condus variate.
Garantie: Piese originale Ford vin cu o garanție pentru a vă asigura că investiția dvs. este protejată.
Comandați Online cu Ușurință
 
Comandarea pieselor de schimb originale Ford pentru Ford Edge 2016-2018 este ușoară și convenabilă. Puteți accesa site-ul nostru AltGradAuto.ro pentru a găsi piesele de care aveți nevoie. Utilizați motorul de căutare sau filtrele pentru a localiza rapid piesele potrivite. Apoi, adăugați-le în coș și finalizați comanda.
 
Livrare Rapidă
Livrăm piesele de schimb Ford în toată România, rapid . Astfel, puteți avea încredere că veți primi piesele de schimb de care aveți nevoie în cel mai scurt timp posibil.
 
Contactați-ne pentru Mai Multe Informații ! Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară în găsirea și comandarea pieselor de schimb pentru Ford Edge 2016-2018, nu ezitați să ne contactați la 072705660. Echipa noastră prietenoasă și experimentată este gata să vă ajute. Alegeți calitatea și siguranța cu piese de schimb originale Ford de la AltGradAuto

Piese Ford Edge | AltGradAuto.ro