Piese Ford Mach-E

Serie An kW/HP Cmc Cod motor Tip
MACH-E (CGW) EV 2020/07 - 190/258 n/a n/a electric
MACH-E (CGW) EV 2020/07 - 210/286 n/a n/a electric
MACH-E (CGW) EV 4x4 2020/07 - 190/258 n/a n/a electric
MACH-E (CGW) EV 4x4 2020/07 - 248/337 n/a n/a electric
MACH-E (CGW) EV GT 4x4 2021/11 - 358/487 n/a n/a electric
MACH-E (CGW) First Edition 2020/10 - 248/337 n/a n/a electric

Ford Mustang Mach-E 2023: un SUV electric cu stil

Ford Mustang Mach-E este un SUV electric produs de Ford Motor Company din 2021. Este primul vehicul electric din gama Mustang.
 
Design
 
Ford Mustang Mach-E are un design modern, care păstrează elementele clasice ale unui muscle car. Caroseria este disponibilă în o gamă largă de culori, ceea ce îi conferă o personalitate distinctă.
 
Interior
 
Interiorul Ford Mustang Mach-E este confortabil și practic. Scaunele sunt confortabile și oferă suport bun. Spațiul pentru pasageri este suficient pentru patru adulți, iar portbagajul are o capacitate de 402 de litri.
 
Motorizări
 
Ford Mustang Mach-E este disponibil cu o gamă de motoare electrice:
 
Standard Range: un motor de 266 CP și 428 Nm de cuplu, cu o autonomie de 402 km.
Extended Range: un motor de 358 CP și 565 Nm de cuplu, cu o autonomie de 610 km.
GT: un motor de 487 CP și 860 Nm de cuplu, cu o autonomie de 483 km.
Performanțe
 
Performanțele Ford Mustang Mach-E variază în funcție de motorizare. Versiunea Standard Range are o accelerație de la 0 la 100 km/h în 5,8 secunde și o viteză maximă de 180 km/h. Versiunea Extended Range are o accelerație de la 0 la 100 km/h în 5,2 secunde și o viteză maximă de 200 km/h. Versiunea GT are o accelerație de la 0 la 100 km/h în 3,5 secunde și o viteză maximă de 240 km/h.
 
Consum
 
Consumul de energie al Ford Mustang Mach-E variază în funcție de motorizare și de varianta de caroserie. Versiunea Standard Range are un consum mediu de 18,5 kWh/100 km. Versiunea Extended Range are un consum mediu de 16,1 kWh/100 km. Versiunea GT are un consum mediu de 19,5 kWh/100 km.
 
Siguranță
 
Ford Mustang Mach-E a fost testat de Euro NCAP în 2020 și a obținut cinci stele pentru protecția pasagerilor adulți.
 
Preț
 
Prețul de pornire al Ford Mustang Mach-E în România este de 43.990 de euro.
 
Variante
 
Ford Mustang Mach-E este disponibil în două variante de echipare: Select și Premium. Versiunea Select este dotată standard cu următoarele echipamente:
 
ABS
ESP
EBD
Airbag-uri frontale
Airbag-uri laterale
Sistem de închidere centralizată
Geamuri electrice față
Oglinzi retrovizoare electrice
Radio CD
Versiunea Premium este dotată suplimentar cu următoarele echipamente:
 
Jante din aliaj de 19 inchi
Sistem de infotainment SYNC 4A
Sistem de încărcare rapidă
Sistem de camere pentru parcarea cu spatele
Detalii tehnice reale
 
Dimensiuni:
Lungime: 4.714 mm
Lățime: 1.881 mm
Înălțime: 1.598 mm
Ampatament: 2.900 mm
Greutate: 2.200 - 2.500 kg
Capacitate portbagaj: 402 litri
Modificări față de generația anterioară
 
Primul vehicul electric din gama Mustang
Design mai modern
Motorizări electrice cu performanțe mai bune
Autonomie mai mare
Sisteme de siguranță îmbunătățite
Verdict
 
Ford Mustang Mach-E este un SUV electric cu stil, care oferă performanțe și autonomie bune. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un vehicul electric cu caracter.
 
Ford Mustang Mach-E este un pas important pentru Ford către viitorul electric, păstrând totuși elementele clasice de stil ale celebrului muscle car. Acest model electric îmbină performanța impresionantă cu eficiența energetică, oferind o experiență de conducere avansată.
 
Design și Aspect Exterior:
Ford Mustang Mach-E impresionează cu un design aerodinamic, cu linii fluide și forme sculptate. Acesta păstrează elemente distinctive ale Mustang-ului, cum ar fi grila frontală iconica, dar îl actualizează pentru era electrică. Farurile LED ascuțite și jantele de aliaj completează aspectul modern și agresiv.
 
Interiorul Avangardist:
Cabina lui Mach-E este un amestec de lux și tehnologie. Cu un ecran tactil imens în stil tableta care domină consola centrală și un panou de instrumente digital, acesta oferă o experiență modernă de conducere. Locurile spațioase și finisajele premium creează un mediu confortabil pentru pasageri.
 
Performanță și Propulsie:
Mustang Mach-E oferă mai multe opțiuni de motorizare, inclusiv variante cu tracțiune spate și tracțiune integrală, precum și niveluri diferite de putere. Cu accelerarea instantanee și o manevrabilitate excelentă, Mach-E oferă senzații de conducere demne de un Mustang clasic.
 
Autonomie și Încărcare:
Cu o gamă de baterii disponibile, Mach-E oferă diferite niveluri de autonomie, cu valori variind de la aproximativ 370 de kilometri la peste 600 de kilometri cu o singură încărcare. Capacitatea de încărcare rapidă permite reîncărcarea la nivel suficient pentru o călătorie în câteva minute, facilitând utilizarea zilnică.
 
Siguranță și Tehnologie:
Mach-E este echipat cu caracteristici avansate de siguranță, inclusiv asistență la păstrarea benzii, frânare de urgență automată și control al vitezei de croazieră adaptiv. Sistemul de infotainment Sync 4 oferă conectivitate inteligentă și divertisment de bord.

Găsește Piese și Accesorii Pentru Mach-E:

Pentru a menține și îmbunătăți Mach-E, poți găsi o gamă largă de piese și accesorii de înaltă calitate pentru acest model pe AltgradAuto.ro. Asigură-te că Mach-E rămâne în cea mai bună formă și personalizează-l după preferințele tale cu piese auto de calitate.
 
Ford Mustang Mach-E este un automobil electric care continuă tradiția de performanță a mărcii, dar cu o abordare sustenabilă. Cu tehnologia sa avansată și stilul inconfundabil, este o opțiune excelentă pentru cei care doresc o experiență electrică de conducere.
 
Baterie și Autonomie:
Ford Mustang Mach-E este echipat cu o baterie de capacitate variabilă, în funcție de versiunea aleasă. Această baterie poate fi încărcată la priză acasă sau la stațiile de încărcare rapide din rețea. Cu ajutorul stațiilor de încărcare rapidă, Mach-E poate obține o autonomie semnificativă într-un timp relativ scurt.
 
Interiorul Spațios și Confortabil:
Cabina lui Mach-E oferă locuri spațioase pentru cinci pasageri și un portbagaj generos pentru depozitarea bagajelor. Scaunele sunt confortabile și pot fi personalizate în funcție de preferințele fiecărui proprietar. Materialele de calitate și finisajele premium adaugă o notă de lux în interior.
 
Tehnologia de Vârf:
Mach-E este echipat cu tehnologie de ultimă generație, inclusiv un sistem de infotainment cu ecran tactil generos, comenzi vocale și conectivitate extinsă. Ford a pus un accent deosebit pe actualizările software, astfel încât să beneficiezi întotdeauna de cele mai recente funcționalități.
 
Siguranță Avansată:
Cu un set complet de caracteristici de asistență la șofat, cum ar fi asistența la menținerea benzii, asistența la evitarea coliziunilor și pilotul automat adaptiv, Mustang Mach-E se plasează în avangarda siguranței în segmentul vehiculelor electrice.
 
Variante de Performanță:
Mustang Mach-E oferă mai multe versiuni de performanță, inclusiv variante cu tracțiune spate sau integrală, precum și modele GT cu performanțe remarcabile. Aceste variante demonstrează că vehiculele electrice pot oferi performanțe de top.
 
Concluzie:
Ford Mustang Mach-E reprezintă o abordare revoluționară pentru brandul Mustang, îmbrățișând viitorul electric. Cu un design sofisticat, autonomie generoasă și tehnologie de vârf, acest SUV electric oferă o alternativă interesantă în segmentul vehiculelor electrice. Pe AltgradAuto.ro, poți găsi piese auto de înaltă calitate pentru întreținerea și personalizarea Mach-E-ului tău, asigurându-te că rămâne în cea mai bună formă posibilă.

Piese Ford Mach-E | AltGradAuto.ro