Piese Ford Fusion

Serie An kW/HP Cmc Cod motor Tip
1.25 2004/08 - 2012/12 55/75 1242 FUJA, FUJB benzina
1.3 2002/11 - 2005/07 44/60 1299 BAJA benzina
1.4 2002/08 - 2012/12 59/80 1388 FXJA, FXJB, FXJC benzina
1.4 TDCi 2002/08 - 2012/12 50/68 1399 F6JA, F6JB diesel
1.6 2002/08 - 2009/11 74/100 1596 FYJA, FYJB, FYJC benzina
1.6 TDCi 2004/11 - 2012/12 66/90 1560 HHJA, HHJB diesel

Ford Fusion: un hatchback compact versatil

Ford Fusion este un hatchback compact produs de Ford Motor Company din 2004 până în 2012. A fost dezvoltat pe baza platformei Ford C1, care a fost folosită și pentru modelele Ford Focus și Ford C-Max II.
 
Design
 
Fusion are un design elegant și modern, cu linii fluide și o grilă hexagonală. Caroseria este disponibilă în două variante: hatchback cu cinci uși și break.
 
Interior
 
Interiorul Fusion este confortabil și spațios. Scaunele sunt confortabile și oferă suport bun. Spațiul pentru pasageri este generos, iar portbagajul are o capacitate de 367 de litri, care poate fi extinsă la 1325 de litri prin rabatarea banchetei din spate.
 
Motorizări
 
Fusion a fost disponibil cu o gamă de motoare pe benzină și diesel. Motoarele pe benzină erau disponibile în cilindree de 1,4, 1,6, 1,8 și 2,0 litri. Motoarele diesel erau disponibile în cilindree de 1,4 și 1,6 litri.
 
Performanțe
 
Performanțele Fusion variază în funcție de motorizare. Versiunea de bază cu motorul de 1,4 litri are o accelerație de la 0 la 100 km/h în 12,5 secunde și o viteză maximă de 175 km/h. Versiunea de top cu motorul de 2,0 litri are o accelerație de la 0 la 100 km/h în 8,0 secunde și o viteză maximă de 215 km/h.
 
Consum
 
Consumul de combustibil al Fusion variază în funcție de motorizare și de varianta de caroserie. Versiunea cu motorul de 1,4 litri are un consum mediu de 6,0 l/100 km în oraș și 4,5 l/100 km în afara orașului. Versiunea cu motorul de 2,0 litri are un consum mediu de 7,5 l/100 km în oraș și 5,5 l/100 km în afara orașului.
 
Siguranță
 
Fusion a fost testat de Euro NCAP în 2004 și a obținut cinci stele pentru protecția pasagerilor adulți.
 
Preț
 
Prețul de pornire al Ford Fusion în România era de 14.990 de euro.
 
Variante
 
Fusion a fost disponibil în două variante de echipare: Trend și Ghia. Versiunea Trend era dotată standard cu următoarele echipamente:
 
ABS
ESP
EBD
Airbag-uri frontale
Airbag-uri laterale
Sistem de închidere centralizată
Geamuri electrice față și spate
Oglinzi retrovizoare electrice
Radio CD
Versiunea Ghia era dotată suplimentar cu următoarele echipamente:
 
Climatizare automată
Jante din aliaj
Sistem de navigație
Sistem audio premium
Concluzie
 
Ford Fusion este un hatchback compact versatil, care oferă un bun raport calitate-preț. Este o alegere excelentă pentru familiile care caută un vehicul spațios și confortabil.
 
Detalii tehnice reale
 
Dimensiuni:
Lungime: 4.216 mm
Lățime: 1.706 mm
Înălțime: 1.500 mm
Ampatament: 2.518 mm
Greutate: 1.200 - 1.500 kg
Capacitate portbagaj: 367 - 1325 litri
Motorizări:
Benzină:
1,4 litri, 80 CP
1,6 litri, 100 CP
1,8 litri, 125 CP
2,0 litri, 145 CP
Diesel:
1,4 litri, 68 CP
1,6 litri, 90 CP
 
Ford Fusion este un model european care a fost produs în perioada 2004-2012 și a reprezentat o combinație interesantă între designul unui hatchback și caracteristicile unui SUV. Acest model a fost dezvoltat pentru a oferi confort, versatilitate și eficiență pentru șoferi.
 
Design și Dimensiuni
Ford Fusion s-a remarcat printr-un design compact, dar robust, care a inclus un exterior modern și atractiv. Dimensiunile sale echilibrate au făcut din Fusion un automobil ușor de condus în oraș, dar și potrivit pentru călătorii lungi. Această combinație a făcut din Fusion un model versatil și potrivit pentru o gamă variată de necesități.
 
Interior și Confort
Interiorul modelului Fusion a fost proiectat pentru a oferi confort și spațiu optim pasagerilor. Designul său ergonomic a inclus scaune confortabile și un habitaclu bine organizat, cu materiale de înaltă calitate. Cu numeroase opțiuni de reglare și un spațiu generos pentru cap și picioare, Fusion a fost apreciat pentru confortul său.
 
Motorizare și Performanțe
Ford Fusion a fost echipat cu o gamă variată de opțiuni de motorizare pentru a satisface diversele nevoi ale clienților. De la motoare pe benzină eficiente până la variante diesel economice, acest model a oferit o selecție diversificată. De asemenea, versiunile cu tracțiune integrală au fost disponibile pentru a face față condițiilor dificile de conducere.
 
Eficiență și Consum de Combustibil
Eficiența energetică a fost una dintre caracteristicile-cheie ale modelului Fusion. Cu tehnologii avansate de motorizare și o aerodinamică îmbunătățită, Fusion a oferit un consum de combustibil redus și emisii mai mici de CO2, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător.
 
Siguranță și Tehnologie
Ford Fusion a fost echipat cu numeroase caracteristici de siguranță, inclusiv sisteme de frânare avansate, controlul tracțiunii și al stabilității, airbag-uri și multe altele. De asemenea, acest model a fost disponibil cu tehnologii moderne, precum sistemele de asistență la parcare și infotainment avansat.
 
Concluzie
Ford Fusion (2004-2012) a reprezentat o alegere populară în Europa datorită designului său versatil, confortului interior și eficienței energetice. Cu o gamă variată de motorizări și opțiuni, Fusion a răspuns nevoilor diverse ale clienților. Dacă dețineți un Ford Fusion și căutați piese de schimb sau accesorii de înaltă calitate, vizitați catalog.altgradauto.ro pentru a descoperi o gamă variată de produse disponibile pentru modelul dvs. Ford Fusion.
 
Cu o popularitate constantă în Europa, Ford Fusion (2004-2012) a fost un model apreciat pentru versatilitatea sa și designul său echilibrat. Acest automobil a atras atenția șoferilor care căutau un vehicul compact, dar cu caracteristici de SUV.
 
Performanțe și Eficiență
 
Ford Fusion a fost disponibil cu o gamă diversificată de motorizări, inclusiv motoare pe benzină și diesel. Cu o atenție specială la economia de combustibil și emisiile de CO2, Fusion a fost un partener de încredere pentru șoferii preocupați de impactul lor asupra mediului înconjurător. Această abordare a făcut din Fusion o opțiune viabilă și pentru cei care căutau eficiență în utilizarea de zi cu zi.
 
Interior și Confort
 
Habitaclul spațios și bine organizat al lui Fusion a oferit un nivel înalt de confort. Scaunele ergonomice și materialele de calitate au creat un mediu prietenos pentru pasageri, ceea ce a făcut călătoriile lungi să fie o experiență plăcută. De asemenea, numeroasele dotări interioare au adăugat o notă de rafinament și comoditate.
 
Versatilitate și Spațiu de Depozitare
 
Designul compact, dar ingenios al modelului Fusion a permis o utilizare versatilă. Cu spațiu de depozitare inteligent plasat și o capacitate de transport considerabilă, Fusion a fost o alegere potrivită pentru activități diverse, de la cumpărături la călătorii cu bagaj voluminos.
 
Siguranță și Tehnologie
 
Ford a acordat o atenție deosebită siguranței pe modelul Fusion. Sistemele avansate de frânare, airbag-urile și sistemele de asistență la conducere au contribuit la creșterea nivelului de siguranță pentru șoferi și pasageri. De asemenea, tehnologia modernă a fost prezenta și în dotările opționale, pentru a satisface cerințele clienților dornici de inovație.

Ford Fusion și AltgradAuto.ro

Pentru proprietarii de Ford Fusion care caută piese auto de înaltă calitate sau accesorii pentru a-și menține mașina în cea mai bună formă, catalog.altgradauto.ro este sursa potrivită. Acest catalog online oferă o gamă variată de piese și componente originale pentru Ford Fusion, pentru a asigura un nivel optim de funcționare a vehiculului. Cu o selecție vastă și experiență în domeniul pieselor auto, AltgradAuto.ro este partenerul de încredere pentru orice nevoie legată de Ford Fusion.

Piese Ford Fusion | AltGradAuto.ro