Piese Ford Fiesta 5

Serie An kW/HP Cmc Cod motor Tip
1.25 16V 2003/03 - 51/70 1242 M7JA, M7JB benzina
1.25 16V 2002/05 - 55/75 1242 FUJA, FUJB benzina
1.3 2001/11 - 44/60 1299 BAJA benzina
1.3 2001/11 - 51/69 1299 A9JA, A9JB benzina
1.4 16V 2001/11 - 59/80 1388 FXJA, FXJB benzina
1.4 TDCi 2001/11 - 50/68 1399 F6JA, F6JB diesel
1.6 16V 2001/11 - 74/100 1596 FYJA, FYJB benzina
1.6 TDCi 2004/11 - 66/90 1560 HHJA, HHJB diesel
ST150 2005/03 - 110/150 1999 N4JB benzina

 **Ford Fiesta 2002-2005: o mașină compactă modernă și dinamică**

 
Ford Fiesta este o mașină compactă produsă de Ford Motor Company din 1976 până în prezent. A cincea generație, cunoscută și sub numele de Fiesta Mk5, a fost produsă în perioada 2002-2005.
 
Fiesta Mk5 a fost un succes comercial, fiind vândut în peste 2,5 milioane de exemplare în întreaga lume. A fost disponibil în două variante de caroserie, hatchback cu trei sau cinci uși, și a fost propulsat de o gamă de motoare pe benzină și diesel.
 
**Design**
 
Fiesta Mk5 a fost proiectat de Ford Europa și a fost o evoluție a designului Fiesta Mk4. A avut o caroserie mai modernă și mai dinamică, cu faruri rotunde și o grilă trapezoidală.
 
**Interior**
 
Interiorul Fiesta Mk5 a fost modern și confortabil. A fost disponibil cu o gamă de materiale și finisaje, inclusiv tapițerie din material textil sau piele.
 
**Motorizare**
 
Fiesta Mk5 a fost propulsat de o gamă de motoare pe benzină și diesel. Motoarele pe benzină erau disponibile în cilindree de 1,25, 1,3, 1,4 și 1,6 litri. Motoarele diesel erau disponibile în cilindree de 1,4 și 1,6 litri.
 
**Performanțe**
 
Performanțele Fiesta Mk5 variau în funcție de motorizarea aleasă. Versiunea de bază cu motor de 1,25 litri avea o accelerație de la 0 la 100 km/h în 15,0 secunde și o viteză maximă de 160 km/h. Versiunea de top cu motor de 1,6 litri avea o accelerație de la 0 la 100 km/h în 9,0 secunde și o viteză maximă de 200 km/h.
 
**Consum**
 
Consumul de combustibil al Fiesta Mk5 varia în funcție de motorizarea aleasă. Versiunea de bază cu motor de 1,25 litri avea un consum mediu de 7,0 l/100 km în oraș și 5,0 l/100 km în afara orașului. Versiunea de top cu motor de 1,6 litri avea un consum mediu de 9,0 l/100 km în oraș și 6,0 l/100 km în afara orașului.
 
**Siguranță**
 
Fiesta Mk5 a fost bine primit de către experții în siguranță. A fost testat de Euro NCAP în 2003 și a obținut cinci stele pentru protecția pasagerilor adulți.
 
**Preț**
 
Fiesta Mk5 a fost disponibil la un preț de pornire de 15.970 de dolari în Statele Unite.
 
**Caracteristici suplimentare**
 
În plus față de caracteristicile menționate anterior, Fiesta Mk5 era disponibil cu o serie de opțiuni suplimentare, inclusiv:
 
* Aer condiționat
* Geamuri electrice
* Uși electrice
* Sistem de închidere centralizată
* Radio CD
* Volan cu reglare înălțime și adâncime
* Oglinzi retrovizoare încălzite
* Scaune din piele
* Sistem de navigație
 
**Variante**
 
În plus față de versiunile hatchback cu trei și cinci uși, Fiesta Mk5 era disponibil și în următoarele variante:
 
* Combi
* Van
* Cabriolet
 
**Ford Fiesta Mk5 în România**
 
În România, Ford Fiesta Mk5 a fost disponibil în perioada 2002-2005. A fost vândut în două variante de caroserie, hatchback cu trei și cinci uși, și a fost propulsat de o gamă de motoare pe benzină și diesel.
 
Fiesta Mk5 a fost un succes comercial în România, fiind vândut în peste 100.000 de exemplare.
 
**Concluzie**
 
Ford Fiesta Mk5 a fost o mașină compactă populară, care a oferit o combinație de performanțe, consum de combustibil și siguranță. A fost un succes comercial și a fost vândut în peste 2,5 milioane de exemplare în întreaga lume.
Piese de Schimb și Accesorii pentru Ford Fiesta Mk5 2002-2005 în România
 
Dacă dețineți un Ford Fiesta Mk5 fabricat între anii 2002 și 2005 și căutați piese de schimb sau accesorii pentru a menține această mașină compactă în cea mai bună formă sau pentru a o personaliza și îmbunătăți, sunteți în locul potrivit. La AltGradAuto, vă punem la dispoziție o gamă variată de piese de schimb și accesorii pentru Ford Fiesta Mk5, adaptate pentru piața din România. 

Piese de Schimb de Înaltă Calitate pentru Ford Fiesta Mk5 

Avem o gamă extinsă de piese de schimb pentru Ford Fiesta Mk5, de la filtre și frâne la suspensii și componente electrice. Suntem dedicați oferirii de piese de înaltă calitate pentru a vă asigura că mașina dvs. va funcționa corect și în siguranță. Puteți avea încredere în produsele noastre pentru a menține Ford Fiesta Mk5 în cea mai bună stare posibilă.
 
Accesorii pentru Personalizare și Îmbunătățire
 
Dacă doriți să personalizați sau să îmbunătățiți aspectul și performanța Ford Fiesta Mk5, avem și o gamă variată de accesorii. De la jante de aliaj și sistem audio îmbunătățit la componente de caroserie și interior, puteți găsi tot ce aveți nevoie pentru a vă transforma mașina într-un mod care să vă reprezinte stilul și preferințele.
 
Comandă Ușoară pe Site-ul Nostru
 
Comandarea pieselor de schimb sau a accesoriilor pentru Ford Fiesta Mk5 este simplă și convenabilă pe site-ul nostru AltGradAuto.ro. Folosiți motorul de căutare sau filtrele pentru a găsi rapid piesele sau accesoriile de care aveți nevoie. Adăugați-le în coș și finalizați comanda în doar câțiva pași simpli. Oferim o experiență de cumpărare online fără probleme, astfel încât să puteți obține rapid piesele sau accesoriile dorite pentru Ford Fiesta Mk5.
 
Livrare Rapidă și Fiabilă
 
După plasarea comenzii, vă putem asigura că piesele sau accesoriile pentru Ford Fiesta Mk5 vor fi livrate rapid și în siguranță în România. Ne angajăm să vă furnizăm produsele cât mai rapid posibil, astfel încât să puteți continua să vă bucurați de mașina dvs. Ford Fiesta Mk5.
 
Asistență pentru Clienți și Sfaturi Tehnice
 
Echipa noastră de experți este disponibilă pentru a vă ajuta să găsiți piesele sau accesoriile potrivite pentru Ford Fiesta Mk5 și pentru a răspunde la orice întrebări sau nelămuriri aveți. Oferim asistență pentru clienți de calitate și sfaturi tehnice pentru a vă ajuta să luați cele mai bune decizii în ceea ce privește piesele și accesoriile auto pentru acest model compact.
 
Pentru a vă menține Ford Fiesta Mk5 în cea mai bună formă sau pentru a-l personaliza, explorați gama noastră de piese de schimb și accesorii de încredere de la AltGradAuto. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă bucurați din plin de această mașină compactă în România.
 
Descoperiți Ford Fiesta MK5 (2002-2005): Un Hatchback Plin de Energie
 
Ford Fiesta MK5, produs între 2002 și 2005, a continuat tradiția de a fi o mașină compactă populară și eficientă. Cu un design atractiv și o gamă de opțiuni de motorizare, acest model a atras atenția șoferilor din întreaga lume. La Altgrad Auto, vă oferim o selecție largă de piese și accesorii pentru Ford Fiesta MK5, pentru a vă ajuta să mențineți această mașină plină de energie în cea mai bună formă posibilă.
 
Designul Plin de Personalitate
 
Ford Fiesta MK5 a primit un facelift substanțial față de predecesorul său, oferind un design modern și plin de personalitate. Cu linii mai fluide, faruri și stopuri restilizate și o grilă frontală distinctivă, acest model a atras atenția pe stradă. Varianta cu trei sau cinci uși a oferit opțiuni pentru diferitele nevoi ale șoferilor.
 
Interiorul Ergonomic
 
Interiorul lui Fiesta MK5 a fost proiectat pentru a fi ergonomic și practic. Panoul de bord bine organizat și materialele de calitate au contribuit la o experiență plăcută pentru șoferi și pasageri. Cu spațiu de depozitare inteligent și opțiuni de tapițerie pentru scaune, acest model a oferit confortul necesar pentru călătorii lungi sau comutări zilnice.
 
Performanță și Eficiență
 
Ford Fiesta MK5 a fost disponibil cu o gamă variată de motoare pe benzină și diesel, ceea ce a permis șoferilor să aleagă puterea potrivită nevoilor lor. De la motoarele mici și economice la cele mai puternice opțiuni, acest model a oferit performanțe bune și eficiență în consumul de combustibil, ceea ce l-a făcut o alegere atractivă pentru diferite stiluri de conducere.

Piese de Schimb de Încredere pentru Ford Fiesta MK5

La Altgrad Auto, suntem dedicați să vă ajutăm să mențineți Ford Fiesta MK5 în cea mai bună formă posibilă. Oferim o gamă largă de piese de schimb și accesorii de înaltă calitate pentru a vă ajuta cu întreținerea și reparațiile. Avem totul, de la filtre de ulei și componente de suspensie la piese de frână și multe altele.
 
Avantajele Pieselor Noastre Ford Fiesta MK5:
 
Calitate Superioară: Toate piesele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și trec prin riguroase teste de calitate pentru a vă asigura fiabilitatea pe termen lung.
 
Compatibilitate Garantată: Piesele noastre sunt proiectate pentru a se potrivi perfect modelului Ford Fiesta MK5, asigurându-vă o instalare fără probleme.
 
Prețuri Accesibile: Oferim piese de înaltă calitate la prețuri competitive, astfel încât să puteți menține bugetul sub control.
 
Echipă de Experți: Echipa noastră de experți în automobile este disponibilă să vă ofere sfaturi și asistență pentru a vă ajuta să alegeți piesele potrivite pentru nevoile dvs.
 
Cu piese de schimb de încredere de la Altgrad Auto, puteți menține Ford Fiesta MK5 în cea mai bună stare și continua să vă bucurați de fiecare călătorie. Alegeți calitatea și experiența pentru mașina dvs. compactă plină de energie.
 

 

Piese Ford Fiesta 5 | AltGradAuto.ro