Piese Ford Galaxy 1

Serie An kW/HP Cmc Cod motor Tip
1.9 TDI 1995/03 - 66/90 1896 1Z, AHU, ANU diesel
1.9 TDI 1997/08 - 81/110 1896 AFN, AVG diesel
2.0 i 1995/11 - 85/116 1998 NSE, ZVSA benzina
2.3 16V 1997/01 - 107/146 2295 E5SA, Y5B benzina
2.8 i V6 1995/11 - 2000/04 128/174 2792 AAA, AMY benzina
2.8 i V6 4x4 1995/11 - 2000/04 128/174 2792 AAA, AMY benzina

Ford Galaxy: un monovolum spațios și practic

Ford Galaxy este un monovolum produs de Ford Motor Company din 1995 până în 2000. A fost dezvoltat pe baza platformei Ford C1, care a fost folosită și pentru modelele Ford Focus și Ford C-MAX I.
 
Design
 
Galaxy are un design elegant și modern, cu linii fluide și o grilă hexagonală. Caroseria este disponibilă în două variante: monovolum cu cinci uși și break.
 
Interior
 
Interiorul Galaxy este confortabil și spațios. Scaunele sunt confortabile și oferă suport bun. Spațiul pentru pasageri este generos, iar portbagajul are o capacitate de 2.100 de litri, care poate fi extinsă la 2.800 de litri prin rabatarea banchetei din spate.
 
Motorizări
 
Galaxy a fost disponibil cu o gamă de motoare pe benzină și diesel. Motoarele pe benzină erau disponibile în cilindree de 2,0 și 2,3 litri. Motoarele diesel erau disponibile în cilindree de 1,9 și 2,3 litri.
 
Performanțe
 
Performanțele Galaxy variază în funcție de motorizare. Versiunea de bază cu motorul de 2,0 litri are o accelerație de la 0 la 100 km/h în 12,0 secunde și o viteză maximă de 175 km/h. Versiunea de top cu motorul de 2,3 litri are o accelerație de la 0 la 100 km/h în 10,0 secunde și o viteză maximă de 200 km/h.
 
Consum
 
Consumul de combustibil al Galaxy variază în funcție de motorizare și de varianta de caroserie. Versiunea cu motorul de 2,0 litri are un consum mediu de 8,0 l/100 km în oraș și 5,5 l/100 km în afara orașului. Versiunea cu motorul de 2,3 litri are un consum mediu de 9,5 l/100 km în oraș și 6,5 l/100 km în afara orașului.
 
Siguranță
 
Galaxy a fost testat de Euro NCAP în 1995 și a obținut patru stele pentru protecția pasagerilor adulți.
 
Preț
 
Prețul de pornire al Ford Galaxy în România era de 14.990 de euro.
 
Variante
 
Galaxy a fost disponibil în două variante de echipare: Trend și Ghia. Versiunea Trend era dotată standard cu următoarele echipamente:
 
ABS
ESP
EBD
Airbag-uri frontale
Airbag-uri laterale
Sistem de închidere centralizată
Geamuri electrice față și spate
Oglinzi retrovizoare electrice
Radio CD
Versiunea Ghia era dotată suplimentar cu următoarele echipamente:
 
Climatizare automată
Jante din aliaj
Sistem de navigație
Sistem audio premium
Concluzie
 
Ford Galaxy este un monovolum spațios și practic, care oferă un bun raport calitate-preț. Este o alegere excelentă pentru familiile care caută un vehicul spațios și confortabil.
 
Detalii tehnice reale
 
Dimensiuni:
Lungime: 4.740 mm
Lățime: 1.815 mm
Înălțime: 1.685 mm
Ampatament: 2.750 mm
Greutate: 1.700 - 2.000 kg
Capacitate portbagaj: 2.100 - 2.800 litri
Motorizări:
Benzină:
2,0 litri, 115 CP
2,3 litri, 145 CP
Diesel:
1,9 litri, 90 CP
2,3 litri, 115 CP

Ford Galaxy 1995-2000: O Monovolumă Spațioasă și Versatilă

Ford Galaxy a fost o revoluție în lumea monovolumelor când a fost introdusă prima dată în 1995. Acest model a oferit o soluție perfectă pentru familiile numeroase și pentru cei care aveau nevoie de mult spațiu pentru bagaje și pasageri. Cu o capacitate impresionantă și tehnologie de ultimă oră pentru acea perioadă, Ford Galaxy 1995-2000 a fost unul dintre cele mai populare monovolume din Europa.
 
Design și Dimensiuni
 
Ford Galaxy 1995-2000 a fost construit pe o platformă comună cu Volkswagen Sharan și Seat Alhambra, ceea ce a permis un spațiu interior excelent și o eficiență crescută în producție. Designul exterior a fost elegant și funcțional, cu linii curate și un profil aerodinamic. Dimensiunile generoase ale lui Galaxy au creat un interior spațios, cu suficient loc pentru șapte pasageri și bagaje.
 
Motorizare și Performanță
 
Ford Galaxy 1995-2000 a fost disponibil cu o gamă de motoare pe benzină și diesel, inclusiv unități cu 4 și 6 cilindri. Motoarele pe benzină au furnizat performanțe rezonabile pentru o mașină de această dimensiune, iar cele diesel au fost apreciate pentru economia de combustibil. Transmisia manuală și cea automată au fost disponibile, oferind șoferilor opțiuni variate în funcție de preferințe.
 
Spațiu Interior și Confort
 
Unul dintre cele mai mari avantaje ale lui Ford Galaxy a fost spațiul interior generos. Cu trei rânduri de scaune, pasagerii din spate aveau suficient loc pentru a călători confortabil pe distanțe lungi. Scaunele au fost proiectate pentru a oferi un nivel optim de confort, iar finisajele interioare au fost de calitate superioară.
 
Tehnologie și Siguranță
 
Ford Galaxy 1995-2000 a fost echipat cu tehnologie de ultimă oră pentru acea vreme, inclusiv sistemul de climatizare, sistemul audio și sistemele de siguranță. Siguranța a fost o prioritate, iar mașina a fost dotată cu airbaguri, frâne anti-blocare (ABS) și alte caracteristici de siguranță.
 
Variante și Opțiuni
 
Ford Galaxy a fost disponibil în mai multe variante de echipare, cu opțiuni suplimentare pentru a satisface nevoile și preferințele fiecărui client. Aceasta a inclus variantele de bază și modelele mai bine echipate, fiecare oferind o gamă diferită de caracteristici.
 
Ford Galaxy 1995-2000 în România
 
Ford Galaxy a fost unul dintre cele mai apreciate monovolume din România, datorită spațiului său generos și a versatilității. A fost adesea folosit pentru transportul familial și pentru excursii lungi, datorită confortului și capacității de încărcare.
 
Concluzie
 
Ford Galaxy 1995-2000 a fost o alegere populară pentru familiile numeroase și pentru cei care au avut nevoie de un vehicul spațios și versatil. Cu un design atrăgător, performanțe rezonabile și tehnologie de ultimă oră, acesta a rămas în memoria mulților șoferi ca un model de succes în segmentul monovolumelor. Dacă încă dețineți un Ford Galaxy 1995-2000 și căutați piese de schimb sau accesorii de calitate, vizitați catalogul nostru online AltgradAuto.ro, unde veți găsi o gamă largă de produse potrivite nevoilor dvs
 
Cu o istorie impresionantă și o reputație solidă în industria auto, Ford Galaxy 1995-2000 a fost unul dintre cele mai notabile monovolume din acea perioadă. Acest vehicul a oferit nu doar spațiu și confort, ci și o serie de caracteristici care au făcut din fiecare călătorie o experiență plăcută.
 
Performanțe Fiabile și Varietate de Motoare
 
O parte importantă a atractivității lui Ford Galaxy a fost gama sa diversificată de motoare. Cu opțiuni pe benzină și diesel, acest model a putut satisface nevoile unei game variate de șoferi. De la motoarele economice și eficiente pe termen lung până la cele mai puternice pentru șoferii care căutau mai multă putere, Galaxy a oferit ceva pentru toată lumea.
 
Unul dintre cele mai notabile motoare a fost versiunea sa diesel, care a devenit rapid preferata pentru economia sa de combustibil și fiabilitate. În plus, acest motor a fost dezvoltat în colaborare cu Volkswagen, iar versiunile identice au fost folosite în modelele Volkswagen Sharan și Seat Alhambra, făcând să fie ușor pentru șoferi să găsească piese și accesorii compatibile. Acest lucru a adăugat un nivel suplimentar de conveniență și flexibilitate proprietarilor de Galaxy.
 
Spațiu Generos și Confort Remarcabil
 
Cu trei rânduri de scaune și un interior spațios, Ford Galaxy a oferit un confort excelent pentru toți pasagerii. Indiferent dacă călătoreai în oraș sau pe distanțe lungi, te bucurai de un spațiu generos pentru picioare și cap. Scaunele au fost concepute pentru a asigura un nivel optim de susținere și confort, astfel încât fiecare călătorie să fie relaxantă.
 
Tehnologie și Siguranță Avansate
 
Ford Galaxy 1995-2000 a fost echipat cu tehnologie avansată pentru acea vreme. Aceasta a inclus un sistem de climatizare eficient, sisteme audio de calitate și caracteristici de siguranță care au contribuit la protecția pasagerilor. Airbagurile, frânele anti-blocare (ABS) și distribuția electronică a forței de frânare (EBD) au fost doar câteva dintre caracteristicile de siguranță care au consolidat reputația sa de mașină sigură pentru familie.
 
Variante de Echipare și Accesorii Opționale
 
Ford Galaxy a fost disponibil în diferite variante de echipare, fiecare oferind un set diferit de caracteristici. De la variantele de bază, care ofereau tot necesarul pentru o experiență plăcută de conducere, până la modelele mai bine echipate, cu accesorii opționale precum sistemele de navigație, tapițeria din piele și altele, Ford Galaxy a permis șoferilor să aleagă exact ce se potrivea stilului lor de viață.
 

Ford Galaxy și Volkswagen - O Legătură Specială

 
Ford Galaxy a împărtășit multe caracteristici cu modelele Volkswagen Sharan și Seat Alhambra, iar acest lucru a adus un nivel suplimentar de flexibilitate și accesibilitate pentru proprietarii de Galaxy. Piese și accesorii compatibile au fost ușor de găsit și s-au bucurat de o calitate remarcabilă.

Piese de Schimb și Accesorii pentru Ford Galaxy 1995-2000

 
Dacă dețineți un Ford Galaxy 1995-2000 și căutați piese de schimb sau accesorii pentru a vă menține vehiculul în cea mai bună formă, AltgradAuto.ro este soluția perfectă. Avem o gamă largă de produse de înaltă calitate, inclusiv piese originale și piese de la producători de încredere, care vă vor ajuta să mențineți Ford Galaxy în stare perfectă de funcționare.
 
Cu un catalog vast de piese auto și accesorii pentru Ford Galaxy și alte modele Ford, suntem alegerea principală pentru șoferii din România. Descoperiți oferta noastră bogată și beneficiați de calitatea, durabilitatea și compatibilitatea pieselor noastre. Fie că aveți nevoie de piese de schimb pentru întreținerea regulată sau căutați accesorii pentru a vă personaliza vehiculul, AltgradAuto.ro vă stă la dispoziție.
 
Concluzie
 
Ford Galaxy 1995-2000 a reprezentat un punct de referință în lumea monovolumelor și a oferit soluția perfectă pentru familiile și șoferii care căutau spațiu și confort. Cu o varietate de motoare, un interior spațios și tehnologie avansată pentru acea perioadă, acest model a rămas în inimile șoferilor. Dacă dețineți un Ford Galaxy 1995-2000, nu uitați să vizitați AltgradAuto.ro pentru a vă menține vehiculul în cea mai bună formă posibilă.

Piese Ford Galaxy 1 | AltGradAuto.ro