Piese Ford GT

Serie An kW/HP Cmc Cod motor Tip
3.5 EcoBoost V6 2016/09 - 483/657 3497 URWA benzina

Ford GT 2017-2019: un supercar legendar

Ford GT este un supercar produs de Ford Motor Company din 2017 până în 2019. A fost dezvoltat pe baza modelului GT40, care a câștigat Le Mans la patru rânduri la rând în anii 1960.
 
Design
 
Ford GT are un design elegant și agresiv, cu linii fluide și o grilă hexagonală. Caroseria este din fibra de carbon, ceea ce îi conferă o greutate redusă și o rigiditate ridicată.
 
Interior
 
Interiorul Ford GT este minimalist și concentrat pe performanțe. Scaunele sunt din fibră de carbon și oferă un suport excelent. Tabloul de bord este echipat cu un display digital de 10 inchi și un sistem de infotainment SYNC 3.
 
Motorizare
 
Ford GT este propulsat de un motor EcoBoost V6 de 3,5 litri, care dezvoltă 647 CP și 746 Nm. Motorul este cuplat la o transmisie automată cu șapte trepte și tracțiune spate.
 
Performanțe
 
Ford GT are o accelerație de la 0 la 100 km/h în 2,8 secunde și o viteză maximă de 347 km/h.
 
Consum
 
Consumul de combustibil al Ford GT este de 12,5 l/100 km în oraș și 7,8 l/100 km în afara orașului.
 
Siguranță
 
Ford GT a fost testat de Euro NCAP în 2017 și a obținut cinci stele pentru protecția pasagerilor adulți.
 
Preț
 
Prețul de pornire al Ford GT în România era de 1,4 milioane de euro. :D
 
Detalii tehnice reale
 
Dimensiuni:
Lungime: 4.545 mm
Lățime: 1.954 mm
Înălțime: 1.217 mm
Ampatament: 2.700 mm
Greutate: 1.360 kg
Capacitate portbagaj: 350 litri
Motorizări:
Benzină:
EcoBoost V6, 3,5 litri, 647 CP
Ce este atât de special la Ford GT?
 
Ford GT este o mașină unică, care combină performanțele de top cu un design iconic. Este o mașină care îi va impresiona pe pasionații de automobile din întreaga lume.
 

Iată câteva dintre elementele care fac din Ford GT o mașină atât de specială:

 
Motorul EcoBoost V6 de 3,5 litri este unul dintre cele mai puternice motoare V6 din lume. Dezvolta 647 CP și 746 Nm, ceea ce îi oferă lui GT o accelerație de la 0 la 100 km/h în 2,8 secunde și o viteză maximă de 347 km/h. Caroseria din fibra de carbon este extrem de ușoară și rigidă. Acest lucru îi oferă lui GT un raport greutate-putere de 2,77 kg/CP, care este unul dintre cele mai bune din lume. Designul este inspirat de modelul GT40, care a câștigat Le Mans la patru rânduri la rând în anii 1960. Ford GT este o mașină care este atât elegantă, cât și agresivă. Ford GT este o mașină care va rămâne în memoria noastră ca una dintre cele mai iconice supercar-uri din toate timpurile.

Ford GT 2017-2019: Un Bolid de Excepție Cu Performanțe Uimitoare

Ford GT 2017-2019 este o capodoperă a ingineriei automobilistice, o mașină sport care îmbină cu grație designul elegant cu performanțele uluitoare. Cu o istorie impresionantă în cursele de anduranță, acest supercar este o reprezentare a angajamentului Ford pentru excelență în motorsport și tehnologie. Aici vom explora detaliile tehnice care fac din Ford GT un automobil unic și vom arunca o privire asupra pieselor și accesoriilor disponibile pe AltgradAuto.ro pentru a menține acestă mașină de excepție în cea mai bună formă.
 
Performanță și Putere Supremă
 
Ford GT este echipat cu un motor V6 twin-turbo de 3,5 litri care produce 647 de cai putere și 550 lb-ft de cuplu. Cu această putere impresionantă, accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3 secunde. Transmisia sa automată cu șapte trepte oferă schimbări de viteză rapide și precise, asigurând o experiență de condus excepțională.
 
Design Aerodinamic și Inovator
 
Designul Ford GT a fost conceput pentru a maximiza performanța aerodinamică. Cu un exterior sculptat și detalii futuriste, acesta este proiectat pentru a tăia vântul cu precizie și a oferi o tracțiune optimă la viteze mari. Fiecare aspect al designului său are un scop specific în creșterea eficienței și a stabilității la viteze extreme.
 
Tehnologie Avansată la Interior
 
Interiorul Ford GT este la fel de impresionant ca și exteriorul său. Cu un amestec de materiale de înaltă calitate, cum ar fi pielea și fibrele de carbon, acesta oferă un aspect luxos și sportiv în același timp. Este echipat cu tehnologie de ultimă generație, inclusiv un sistem de infotainment avansat, control vocal și conectivitate la smartphone.
 
Experiență de Conducere Personalizabilă
 
Ford GT oferă multiple moduri de conducere care permit șoferului să personalizeze experiența de condus. De la modul "Normal" pentru condusul zilnic la modul "Track" pentru performanțe maxime pe circuit, acest supercar se adaptează nevoilor și preferințelor șoferului.

Piese și Accesorii de Înaltă Calitate FORD GT

Pentru a menține performanța și aspectul Ford GT la cel mai înalt nivel, este esențial să folosiți piese și accesorii de înaltă calitate. Pe AltgradAuto.ro, puteți găsi o gamă variată de piese originale Ford, uleiuri de motor, filtre de aer și multe altele pentru a vă ajuta să aveți grijă de această mașină unică.
 
În concluzie, Ford GT 2017-2019 este mai mult decât un supercar; este o capodoperă tehnică și estetică. Cu o putere uimitoare, un design aerodinamic și tehnologie avansată, acest automobil reprezintă vârful performanței în lumea automobilelor sport. Pentru piese auto și accesorii de înaltă calitate pentru Ford GT, vizitați AltgradAuto.ro și mențineți acest supercar la cel mai înalt nivel posibil.

Piese Ford GT | AltGradAuto.ro