Piese Ford BMax

Serie An kW/HP Cmc Cod motor Tip
1.0 EcoBoost 2012/10 - 74/100 998 SFJA, SFJB, SFJC, SFJD benzina
1.0 EcoBoost 2012/10 - 88/120 998 M1JA benzina
1.0 EcoBoost 2012/10 - 92/125 998 M1JE, M1JH benzina
1.0 EcoBoost 2016/02 - 103/140 998 YYJC benzina
1.4 2012/10 - 66/90 1388 SPJD, SPJE benzina
1.4 LPG 2013/08 - 66/90 1388 RTJC LPG
1.5 TDCi 2012/10 - 55/75 1499 UGJC, UGJG, XUJA, XUJB diesel
1.5 TDCi 2015/04 - 70/95 1499 XVJA, XVJC diesel
1.6 TDCi 2012/10 - 70/95 1560 T3JB diesel
1.6 Ti 2012/10 - 77/105 1596 IQJA, IQJC benzina

Descoperă Ford B-MAX - Perfect Pentru Familie

 
Ford B-MAX este o mașină compactă și versatilă, proiectată cu atenție pentru a aduce confort și siguranță în viața de familie. La AltGrad Auto, suntem mândri să oferim piese auto de înaltă calitate pentru acest model, pentru a te ajuta să îți menții mașina în cea mai bună formă posibilă.
 
Compact și Ușor de Accesat
Ford B-MAX impresionează cu designul său exterior unic. Odată ce deschizi ușile, vei observa că montanții centrali, care de obicei separă partea din față de cea din spate a mașinii, au fost integrați în uși. Acest lucru oferă o intrare extrem de ușoară și facilitează accesul în mașină.
 
Uși Glisante din Spate
Caracteristica distinctivă a lui Ford B-MAX constă în ușile glisante din spate, care se îmbină perfect cu ușile frontale fără a avea stâlpul central obișnuit. Aceasta oferă o deschidere mai largă, facilitând intrarea și ieșirea din bancheta din spate.
 
Interior Elegant și Spațios
Interiorul bine finisat al lui Ford B-MAX se remarcă prin designul său elegant și spațios. Aici vei găsi materiale de înaltă calitate, subtile contrastante de culori și ornamente cromate. Plafonul panoramic extinde lumina naturală în interior, creând un mediu extrem de plăcut pentru șofer și pasageri.
 
Combinarea Modernului cu Clasicul
Ford B-MAX împrumută caracteristici de la modele precum Ford C-Max, Ford S-Max și Ford Galaxy, încorporându-le într-un corp compact. Capacitatea de a deschide complet ușa din spate este un avantaj deosebit în parcarea strâmtă. Astfel, acest model reușește să îmbine stilul clasic cu elementele moderne.
 
Tehnologie de Vârf
Ford B-MAX nu face compromisuri în ceea ce privește tehnologia. Varianta cu motorizare pe benzină de 1.0 litri EcoBoost rămâne una dintre cele mai bune din clasa sa. B-MAX oferă variante de motorizare de 99 și 123 CP, cu performanțe remarcabile. Modelul este produs exclusiv la fabrica Ford de la Craiova și este disponibil în trei variante de echipare: Ambiente, Trend și Titanium. Acest model se remarcă prin lipsa montantului B, integrat în ușile glisante. Pentru cei care apreciază eficiența și performanța, Ford B-MAX este o alegere excelentă.
 
Dacă ești în căutarea unei mașini familiale compacte, care oferă stil, tehnologie și confort, nu ezita să faci un test drive la Ford B-MAX. Pentru a menține performanța și siguranța mașinii tale, poți alege piese auto originale de înaltă calitate pentru Ford B-MAX, disponibile pe site-ul nostru. Aici vei găsi oferte zilnice la piese originale. Comandă online și beneficiază de livrare rapidă prin curier. 

Piese Auto Originale Ford B-MAX - Siguranță și Performanță la Îndemână

La AltGrad Auto, suntem dedicați să-ți oferim acces la piese auto originale de înaltă calitate pentru modelul tău Ford B-MAX. Avem o gamă variată de piese, fie că ai nevoie de componente pentru întreținerea regulată a mașinii tale sau pentru a face upgrade la performanța acesteia.
 
Piese Auto Ford B-MAX pentru Siguranța Ta
 
Siguranța este prioritatea noastră, iar piesele auto originale Ford B-MAX sunt proiectate și fabricate pentru a se potrivi perfect mașinii tale. Fie că ai nevoie de frâne, suspensii, sisteme de iluminare sau airbag-uri, vei găsi tot ce-ți trebuie la noi. Investește în siguranța ta și a familiei tale cu piese de încredere.
 
Performanță Fără Compromis
 
Dacă vrei să-ți maximizezi performanța Ford B-MAX, avem piese care să te ajute să obții rezultate optime. Fie că este vorba de piese pentru motor, sistemul de transmisie sau sistemul de evacuare, piesele auto originale Ford sunt concepute pentru a-ți oferi cea mai bună experiență de conducere.
 
Economisește Timp și Bani cu Piese Originale Ford
 
Investiția în piese auto originale poate economisi timp și bani pe termen lung. Aceste piese sunt create pentru a rezista și a funcționa la parametrii optimi, reducând nevoia de reparații frecvente. De asemenea, pot contribui la menținerea valorii mașinii tale pe termen lung.
 
Comandă Online și Bucură-te de Livrare Rapidă
 
Comandă piesele de care ai nevoie online, direct de pe site-ul nostru, și beneficiază de livrare rapidă prin curier. Nu mai pierde timpul căutând piesele potrivite în alte locuri. La AltGrad Auto, avem tot ce-ți trebuie pentru Ford B-MAX-ul tău. Alege siguranța, performanța și economia cu piese auto originale Ford B-MAX de la AltGrad Auto. Comandă acum și asigură-ți că mașina ta rămâne în cea mai bună formă posibilă.
 
Soluția Completă pentru Piese Auto Ford B-MAX - AltGrad Auto
 
La AltGrad Auto, înțelegem cât de importantă este fiecare detaliu atunci când vine vorba de mașina ta Ford B-MAX. De aceea, punem la dispoziția ta o gamă largă de piese auto originale, de la filtre de ulei și până la accesorii de interior, pentru a-ți asigura că mașina ta rămâne în cea mai bună formă.
 
Calitatea Ford în Fiecare Piesă
 
Fiecare piesă auto Ford B-MAX pe care o găsești în oferta noastră este sinonimă cu calitatea și fiabilitatea. Proiectate și fabricate cu atenție la detalii, aceste piese sunt menite să ofere o performanță de top și să asigure siguranța ta și a pasagerilor tăi.
 
Siguranță în Mâinile Tale
 
Ne preocupăm profund de siguranța ta și a familiei tale. De aceea, piesele auto originale Ford B-MAX sunt proiectate pentru a se potrivi perfect mașinii tale și pentru a menține standardele stricte de siguranță impuse de producător. Cu aceste piese, poți avea încredere că mașina ta va funcționa la parametrii optimi.
 
Soluții pentru Orice Necesitate
 
Indiferent de ce piese auto Ford B-MAX ai nevoie, le vei găsi la AltGrad Auto. Avem o gamă completă de piese, de la piese de motor și până la sisteme de frânare, pentru a acoperi toate necesitățile tale. Ai acces la tot ce trebuie pentru a-ți întreține și a-ți personaliza mașina în funcție de preferințele tale.
 
Economisește Timp și Bani
 
Comandă online piesele de care ai nevoie și economisește timp prețios pe care l-ai fi pierdut căutând piesele în magazine tradiționale. Beneficiază de livrare rapidă la ușa ta și de prețuri competitive pentru piesele auto originale Ford B-MAX.
 
Experiența Noastră la Dispoziția Ta
 
Cu o experiență de peste 15 ani în industria pieselor auto, suntem partenerul de încredere pentru posesorii de Ford B-MAX. Ne mândrim cu serviciul nostru de calitate și cu gama vastă de piese pe care le oferim. La AltGrad Auto, pasiunea pentru mașini se reflectă în fiecare produs pe care îl comercializăm.
 
Alege calitatea, alege siguranța, alege economia cu piese auto originale Ford B-MAX de la AltGrad Auto. Comandă acum și asigură-te că mașina ta rămâne în cea mai bună formă posibilă.

Piese Ford BMax | AltGradAuto.ro